דלג לתוכן המרכזי
מלא פרטים ואנו ניצור עמך קשר
או בטלפון:
03-9795813
ישראל ב"ק 41 תל אביב
office@foodsteps.co.il

נעים להכיר - השפים של פודסטפס

למתכון אין "נשמה" - אתה בתור טבח צריך ליצוק בו "נשמה"
(תומאס קלר)

שף נועם שלו

 נועם שלו
רקע:

נועם החל את לפתח את אהבתו למטבח בחיל הים והעביר את הימים הארוכים בים בלימוד והתנסות במטבח הספינה. את הקריירה המקצועית שלו, הוא התחיל בלימודי קונדיטוריה בישראל ומהר מאוד הבין שבמטבח נמצא עתידו.
ביחד עם עינת, אחותו הגדולה, הם הקימו את Foodsteps כמרכז הדרכות hands-on. 
כדי להתמקצע בתחום, עזב נועם ללונדון ולמד ב- leiths – school of food and wine.
לאחר שלוש שנים, כשהשלים את הלימודים, חזר לפודסטפס.
כיום, נועם הוא אחד הבעלים של Foodsteps. הוא מדריך בעיקר קורסים מקצועיים ומתרכז בהפעלת קבוצות גדולות.
נועם מתמחה בבישול צרפתי מודרני, קונדיטוריה ויין.


שף אבישי סייג

רקע:

בוגר בית ספר לבישול בניו יורק - THE INSTITUTE OF CULINERY EDUCATION.
לאחר שהתמקצע בתחום הקייטרינג בניו-יורק, חזר לארץ והתמחה בחברות מובילות בשוק הישראלי. במהלך השנים החל לעבוד במסגרות טיפוליות שיקומיות ולהשתמש בבישול ככלי טיפולי.
כמי שעסק בחינוך יותר מעשור, השילוב בין עבודת מטבח להוראה נראה טבעי לאבישי: הוא ריכז במשך שנתיים את מגמת הבישול לנוער בסיכון, הפעיל בית קפה לנוער עם צרכים מיוחדים, העביר סדנאות בישול לסטודנטים ועסק בבניית מערך סדנאות בישול בריא לאוכלוסייה מוגבלת.
כיום, אבישי הוא אחד הבעלים של Foodsteps והוא מתמחה בהנחיית סדנאות בישול תוך יצירה וקידום של תהליכים ארגוניים בחברות. 
 

המתכונים שלי

שף גיא ישראלי

רקע:

יליד רמת גן, גיא החל את דרכו הקולינרית כשגילה התעניינות ערה באופן בישולה של אמו בצעירותו.
בגיל 22 הגשים את חלומו כשסיים בהצלחה לימודי קולינריה בבית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים" בתל אביב. מאז גדל והתחנך במטבחי מסעדות איטלקיות מובחרות בתל אביב בניהן "מזאלונה" ו"קפה איטליה".
כיום גיא, בוגר תואר לביו-טכנולוגיה ימית, נהנה להעביר את הידע הרב שרכש לאורך השנים בסדנאות ובשיעורים לבשלנים חדשים. 


שף קונדיטור ובולנג'ר דניאל אנור

רקע:

דניאל החל את דרכו המקצועית במלון "הולידי אין". כבר במהלך לימודיו הוא להשתלב בצוות המלון לצד הקונדיטור ובמהרה הפך ליד ימינו.
במהלך השנים עבד דניאל במיטב בתי הקפה והמסעדות בארץ, תוך חקירת חומרי הגלם ופיתוח מוצרים חדשים בדגש על טעמים וטקסטורות. בשנים האחרונות חבר לשף גולי פנסחוב במאפיית "קמחים" וניתן להרגיש את המגע שלו בכל מוצר שמוצע שם.
דניאל הוא שף בעל כישורים וידע נרחב, הוא משמש כיועץ לקונדיטוריות בחו"ל וניתן ללמוד ממנו טיפים מקצועיים רבים.
דניאל מתמחה ב
לחמים, מאפים וקונדיטוריה צרפתית קלאסית.