דלג לתוכן המרכזי
מלא פרטים ואנו ניצור עמך קשר
או בטלפון:
03-9795813
ישראל ב"ק 41 תל אביב
office@foodsteps.co.il

סדנאות לקהל הרחב

מדי חודש אנו מזמינים את הקהל הרחב להירשם לסדנאות בישול או אפייה מגוונות ומיוחדות.
אתם מבשלים, מתנסים, לומדים... ונהנים מחוויה של ניחוחות וטעמים! בהנחיית שף מקצועי וצמוד כמובן. 

הסדנאות שלנו אינטימיות ומבטיחות יחס אישי ואווירה ביתית, 12-16 משתתפים בלבד בקבוצה (תלוי בסוג הסדנה)! במהלך הסדנה עובדים בקבוצות קטנות של 3-4 משתתפים; כל קבוצה כזו מכינה את כל המתכונים שבתפריט כך שכל המשתתפים לוקחים חלק בהכנת כל המנות!

המקום שלנו כשר וכך גם הסדנאות שלנו, בשריות או חלביות. 

בקבלת הפנים תחכה לכם פוקאצ'ה חמה עם מטבלים ושתייה קרה וחמה. 
מיד לאחר ההתכנסות תקבלו סינרים ותעברו עם השף על כל המנות שבתפריט.
השף ידגים טכניקות בישול שונות ויסביר על העבודה עם כלים/מכשירים מיוחדים... ואז יתחיל החלק שלכם - הבישולים! 
בסוף הסדנה תערכו יחד את השולחן ותהנו מארוחה משותפת ועשירה המלווה ביין ללא הגבלה.

שימו לב, סדנת בישול אורכת כ-4 שעות.
משך הסדנה משתנה בהתאם להתקדמות הסדנה ולכן יכול גם להתארך. 
יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!

ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 18 ומעלה (אלא אם נאמר אחרת). צעירים יותר נדרשים לאישור מיוחד מראש.  

הסדנאות הפתוחות לקהל הרחב נערכות בשעות אחה"צ/ערב, אחרי שעות העבודה, או בימי שישי בבוקר.
בשעות אלו אין אצלנו בעיה של חניה, וניתן לחנות ממש בפתח המקום. 

הכתובת שלנו: ישראל ב"ק 41, קומה 3, תל-אביב. לחץ כאן לדרכי הגעה ויצירת קשר

 

סדנאות לקהל הרחב
חודש קודםאוקטובר 2017חודש הבא
יום איום ביום גיום דיום היום ושבת
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

חיפוש:

הסדנאות הבאות

יום רביעי18/1018:00
קרניבורים - סדנת בשרים - תפריט חדש! כל מה שקרניבור מתחיל צריך לדעת בסדנה ייחודית אחת: איך קונים, אילו נתחים וכיצד מבשלים! לבדיקת התפריט המלא... עד 16 משתתפים בכיתה
יום שישי27/1010:00
קרניבורים - סדנת בשרים - תפריט חדש! כל מה שקרניבור מתחיל צריך לדעת בסדנה ייחודית אחת: איך קונים, אילו נתחים וכיצד מבשלים! לבדיקת התפריט המלא... עד 16 משתתפים בכיתה
יום רביעי1/1118:00
סדנה לבישול אסייתי בסדנה זו נגלה את ההרמוניה של הטעמים, הצבעים והריחות שמגיעים אלינו הישר מהמזרח הרחוק! לתפריט המלא של הסדנה... עד 16 משתתפים בכיתה
יום שלישי7/1118:00
סדנת בישול חורפי, בשרי למדו להכין מאכלים שעושים טוב גם לבטן וגם לנפש במיוחד בימים חורפיים, וכמובן טיפים וסודות מקצועיים מהטובים ביותר! לתפריט המלא... עד 16 משתתפים בכיתה
יום שישי10/1110:00
סדנת ביסטרו צרפתי מיטב הטעמים שמרכיבים את צרפת בסדנת בישול אחת: בורגיניון, פטה כבד, קרם פטיסייר אמיתי ועוד! לבדיקת התפריט המלא... עד 16 משתתפים בכיתה
יום ראשון12/1118:00
סדנת בישול איטלקי שדרגו את המטבח הביתי במפגש ישיר עם אחד מהמטבחים הנחשבים ביותר בעולם! לתפריט המלא... עד 16 משתתפים בכיתה