דלג לתוכן המרכזי
מלא פרטים ואנו ניצור עמך קשר
או בטלפון:
03-9795813
ישראל ב"ק 41 תל אביב
office@foodsteps.co.il

שיפודי חזה עוף – טיחואנה סטייל (ברוטב מולה)

קטגוריה אוכל איטלקי
מרכיבים חזה עוף- חתוך לנתחים ומשופד על שיפודי עץ
1/4 כוס שמן
5 שיני שום קצוצות
1 בצל גדול קצוץ
1 ענף סלרי קצוץ
1 גזר מקולף ומגורר על פומפיה גסה
קורט ציפורן
קורט פפריקה חריפה
½ כוס יין מתוק
40 גרם שוקולד מריר איכותי קצוץ
מעט קמח
3 כוסות ציר עוף
כפית מלח
חופן עלי כוסברה או פטרוזיליה קצוצים
רבע כפית הל טחון
הוראות הכנה 1. בסיר רחב, שמים מעט שמן וצולים קלות את שיפודי העוף עד לקבלת גוון זהוב. מוציאים מן הסיר ומניחים בצד. באותו הסיר, מוסיפים את השום והבצל ומטגנים עד לקבלת גוון שקוף.
2. מוסיפים את הגזר, הסלרי והתבלינים (ציפורן, הל, פפריקה חריפה), מוסיפים את היין המתוק ומצמצמים בחצי.
3. מוסיפים את השוקולד הקצוץ ואחרי שהשוקולד נמס, מוסיפים מעט קמח לעיבוי קל.
4. מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה עד שמתקבל רוטב סמיך. טועמים ומתקנים תיבול.
5. מוסיפים את שיפודי העוף ומבשלים בערך כ20 דקות עד שהעוף מתרכך (יתכן ויש צורך להוסיף מעט ציר עוף, בכדי שהרוטב לא יישרף). מגישים עם העלים הירוקים הקצוצים מעל.
סדנא סדנת בישול- חגיגה מקסיקנית