דלג לתוכן המרכזי
מלא פרטים ואנו ניצור עמך קשר
או בטלפון:
03-9795813
ישראל ב"ק 41 תל אביב
office@foodsteps.co.il

קרפ סוזט ברוטב תפוזים

קטגוריה אוכל איטלקי
מרכיבים 225 גרם ביצים
60 גרם אבקת סוכר
240 מ"ל חלב סויה
225 גרם קמח לחם
480 מ"ל שמנת צמחית
1 כף שמן
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
לרוטב התפוזים:
100 גרם סוכר
200 גרם מחמאה
2 כפות גרידת תפוזים
1 כוס מיץ תפוזים
1/3 כוס ליקר אפרסקים
1/3 כוס ברנדי
הוראות הכנה 1. מערבבים סוכר וביצים ביחד במיקסר עד להקרמה (בערך חמש דקות). לאחר מכן, מוסיפים את חלב הסויה והקמח ומקציפים עד שהתערובת חלקה ואז מוסיפים את שאר המרכיבים, ומקציפים בשלישית.
2. בכדי ליצור את החביתיות, יש לחמם במחבת מעט שמן עד שיכסה את כל שטח המחבת.
3. יוצקים מעט מהבלילה למחבת ותוך כדי טלטול מכסים בשכבה דקה את פני המחבת. כאשר השוליים מזהיבים מעט, הופכים בעזרת מרית את הקרפ וצורבים למשך חצי דקה.
4. מורידים מהמחבת וחוזרים על הפעולה, שוב עם הבלילה החדשה.
5. לרוטב התפוזים: במחבת שחוממה מראש מפזרים את הסוכר. כאשר הסוכר נמס, מוסיפים את המחמאה וכשהיא נמסה, מוסיפים את גרדת התפוזים.
6. מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים לנוזל אחיד. מכניסים קרפ אחד לתערובת, מגלגלים אותו, מקפלים ומוסיפים ברנדי ומדליקים. מגישים חם.
סדנא סדנת בראנצ' לאנצ'