דלג לתוכן המרכזי
מלא פרטים ואנו ניצור עמך קשר
או בטלפון:
03-9795813
ישראל ב"ק 41 תל אביב
office@foodsteps.co.il

ראגו פטריות וקוויאר עדשים שחורות

קטגוריה אוכל איטלקי
מרכיבים 2 חבילות פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
2 חבילות פטריות חורש חתוכים לרבעים
500 גרם עדשים שחורות מבושלות "אל דנטה"
6 בצלי שלוט חתוכים לשניים
ראש שיני שום קלופות שלמות
1/2 צ'ילי חתוך לקוביות קטנות
1/2 כוס יין
מלח/פלפל
אגוז מוסקט
בצל ירוק לקישוט ורענון
הוראות הכנה 1. בקדירה עם מעט שמן זית, מטגנים את בצלי שלוט, מוסיפים את שיני השום, הצ'ילי והג'ינג'ר.
2. מוסיפים את כל הפטריות ומקפיצים כ-10 דקות.
3. מוסיפים את הסויה, יין, מלח/פלפל ואגוז מוסקט, מוסיפים את העדשים השחורות, מקפיצים עוד חמש דקות במחבת.
4. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים!
סדנא סדנת גורמה