דלג לתוכן המרכזי
מלא פרטים ואנו ניצור עמך קשר
או בטלפון:
03-9795813
ישראל ב"ק 41 תל אביב
office@foodsteps.co.il

פאי שוקולד

קטגוריה אפיה
מרכיבים 150 מ"ל שמנת מתוקה
75 מ"ל חלב
150 גרם שוקולד מריר
40 גרם ביצים טרופות
הוראות הכנה 1. ממיסים ביחד שמנת, חלב ושוקולד במיקרוגל או על בן מארי (סיר על סיר) לגנאש.
2. כשהגנאש מתקרר מעט מוסיפים את הביצים לתערובת הומוגנית.
3. הרכבת הטארט: מוזגים את המלית לבצק אפוי אפייה עיוורת.
אופים בתנור מחומם מראש 170 מעלות כ – 15 דקות או עד להתייצבות המלית.
יש להקפיד לא לאפות יתר על המידה, מרכז הטארט צריך להראות רוטט (כאילו לא אפוי לגמרי).
להגיש בטמפרטורת חדר או מקורר ומעטרים בקקאו מריר (לשבירת המתיקות)
סדנא סדנת בצק פריך (למאפים מתוקים ומלוחים)