דלג לתוכן המרכזי
מלא פרטים ואנו ניצור עמך קשר
או בטלפון:
03-9795813
ישראל ב"ק 41 תל אביב
office@foodsteps.co.il

עוגת דבש

קטגוריה בישול ואפייה לחגים
מרכיבים לחומרים היבשים:
1 כוס סוכר
1 כף קקאו
2.5 כוסות קמח
1 כפית קינמון
1 כף סודה לשתייה

לחומרים הרטובים:
3 ביצים טרופות
1 כוס שמן
1.5 כוסות מים
1 כף נס קפה+ 2 כפות מים להמסה
1 כוס קרמל או מייפל או סילאן
1/2 כוס דבש
הוראות הכנה 1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2. מערבבים ביחד את החומרים היבשים ולאחר מכן מוסיפם להם את החומרים הרטובים. מערבבים היטב.
3. יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה עד לכדי 3/4 מגובהה.
4. אופים במשך 20 דקות, או, דוקרים את העוגה במרכזה בעזרת קיסם (העוגה מוכנה כשהקיסם יוצא יבש).
5. כשהעוגה יוצאת מהתנור, ניתן למרוח אותה במעט דבש מדולל, לברק.
6. כשהעוגה מתקררת ניתן להבזיק מעליה מעט אבקת סוכר.

* הכמות מתאימה ל-2 תבניות מאורכות.
סדנא