דלג לתוכן המרכזי
מלא פרטים ואנו ניצור עמך קשר
או בטלפון:
03-9795813
ישראל ב"ק 41 תל אביב
office@foodsteps.co.il

טרמיסו מסקרפונה ושוקולד לבן

קטגוריה אפיה
מרכיבים ​1 חבילת בישקוטים

​לסירופ הקפה:
3​ ​מנו​​ת קפה אספרסו
​300 מ"ל מים רותחים
50 גרם סוכר​
​מעט ברנדי​

למלית:
​500 גרם גבינת מסקרפונה
200 גרם שוקולד לבן
100 גרם אבקת סוכר
750 מ"ל שמנת מתוקה (מוקצפת עם מעט אבקת סוכר)
​מעט ​קקאו
​מעט אבקת קינמון
הוראות הכנה 1. הכנת הסירופ: מרתיחים את כל החומרים יחד למשך שתי דקות, מערבבים ומניחים בצד לקירור.

2. הכנת המלית: ממסים את השוקולד הלבן ומקררים מעט.

3. מקציפים את השמנת עם אבקת הסוכר והגבינה.

4. מקפלים את השוקולד אל השמנת ומערבבים היטב.

5. טובלים את הבישקוטי בסירופ הקפה ומסדרים כשכבה ראשונה בכלי הגשה עם שוליים גבוהים.

6. מורחים על שכבת הבישקוטי מחצית מכמות המלית.

​7. מסדרים על גבי המלית שכבה נוספת של בישקוטי (טבולים בסירופ הקפה) ומורחים מעליה את יתרת המילוי.

8. מפזרים מעל המלית מעט קקאו ואבקת קינמון, ומקררים היטב - לפחות לילה שלם במקרר!
טיפ השף לטבול היטב את הבישקוטים בסירופ הקפה! ​
שף שף אבישי סייג