דלג לתוכן המרכזי
מלא פרטים ואנו ניצור עמך קשר
או בטלפון:
03-9795813
ישראל ב"ק 41 תל אביב
office@foodsteps.co.il

חלת דבש עגולה

קטגוריה אפיה
מרכיבים 1 ק"ג קמח
1/2 כפית קינמון
2 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
1 כף סילאן
200 גרם דבש
1 ביצה
500 מ"ל מים
100 מ"ל שמן
1 כף מלח
100 גרם אגוזי מלך

לציפוי:
1 ביצה טרופה

לזיגוג:
מי סוכר
הוראות הכנה 1. מערבבים בקערה קמח, קינמון, שמרים, סוכר, סילאן, דבש, מים וביצה. לשים כ-5 דקות ומוסיפים את המלח.
2. לשים 2 דקות נוספות ומוסיפים שמן. לשים עד להטמעה מלאה של השמן ומוסיפים את האגוזים.
3. מתפיחים את הבצק כחצי שעה ולאחר מכן מחלקים אותו ל-4 חלקים שווים. מגלגלים כל חלק ל-3 רצועות וקולעים צמות. שוזרים את הצמות לחלות עגולות.
4. מתפיחים את החלות ומורחים בביצה (אפשר לקשט בשברי אגוזים).
5. אופים את החלות בחום של 180 מעלות עד שהחלות תפוחות וזהובות.
סדנא
שף שף אבישי סייג