דלג לתוכן המרכזי
מלא פרטים ואנו ניצור עמך קשר
או בטלפון:
03-9795813
ישראל ב"ק 41 תל אביב
office@foodsteps.co.il

סדנת אפיית לחמים - סדנה בשני מפגשים!

התאריכים הבאים
לא נקבעו תאריכים עתידיים לסדנה
צור קשר לקבלת פרטים נוספים.

הלחם הוא המאכל הנפוץ והעתיק ביותר. 

היום ישנם המון לחמים מיוחדים: מקמח מלא, ללא גלוטן, עם תוספות שונות...

כך שכמעט בכל ארוחה מוגש לחם טוב וטרי. ואין כמו ריח של לחם שכעת נאפה בתנור!

במהלך סדנת אפיית לחמים נכיר את מרכיבי הלחם ונלמד איך ללוש נכון את הבצק,

איך להתפיח אותו ואיך לאפות אותו בצורה מדויקת ומקצועית לקבלת תוצאה מושלמת!

הסדנה מתאימה למתחילים אך גם למתקדמים שנהנים מאפיית לחמים בבית ובזמנם החופשי.

 **המשתתפים בסדנה יקבלו שאור בייבי לגדל בבית (עם הוראות מפורטות!)**
 

 

סדנת לחם - מפגש ראשון: 

לחמניות חלב
קליעת חלות
בייגלה רומני, ירושלמי ואמריקאי
לחם שעורה עם זרעים שבורים, הל וחילבה

סדנת לחם - מפגש שני: 

לחם קוזקים
לחם שיפון בווארי
לחם דגנים שרים
לחם כוסמין
חלות מקמח מלא

 

כיצד עובדים בסדנה?
לשני המפגשים חלק עיוני וחלק מעשי; בחלק העיוני תלמדו על סוגי השמרים השונים, ההבדלים בניהן ואופן

השימוש הנכון בהם. על סוגי הקמחים השונים כולל מחמצת והשימוש בה. בחלק המעשי תכינו 7-8 סוגי בצק
 
כולל 100% שיפון, כוסמין ושעורה.
 
משך כל מפגש כ3.5 שעות ובסופו תיקחו הביתה לחמים מהבילים מעשי ידכם!


 
 
**יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!**
ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 18 ומעלה. צעירים יותר נדרשים לאישור מיוחד מראש.  
 

 
 
סדנאות נוספות שבהם הגולשים התעניינו: