דלג לתוכן המרכזי
מלא פרטים ואנו ניצור עמך קשר
או בטלפון:
03-9795813
ישראל ב"ק 41 תל אביב
office@foodsteps.co.il

סדנת גלידות וקינוחים קפואים

משתתפים עד 12 איש משך הסדנה 4 שעות ו-30 דקות
התאריכים הבאים
לא נקבעו תאריכים עתידיים לסדנה
צור קשר לקבלת פרטים נוספים.


איך אפשר להפוך "סתם" שמנת או קרם קפוא לגלידה חלקה וקרמית? מדוע המרקם של הגלידה כל כך

מיוחד ואיך נצליח להכין אותו בבית? מה ההבדל בין גלידה ביתית לזו התעשייתית? ומה ההבדל בין

גלידה לסורבה? כל זאת ועודבסדנת גלידות מתוקה וקפואה במיוחד!

סדנת גלידות היא הסדנה בה נכיר את ההיסטוריה של הגלידה, את המרכיבים שלה ואיך ניתן להכין גלידה

ביתית גם ללא מכונה וציוד מקצועי. 

הכנת הגלידה מתאימה לכל גיל אך עם זאת על מנת לשמור על קצב העבודה בסדנה,

ההשתתפות היא מגיל 15 ומעלה.




סדנת הגלידה של פודסטפס - התפריט:


גלידה בטעמים

וניל/שוקולד/קרמל

סורבה בטעמים

שוקולד/לימון/פטל

קוקילידה 

גלידת וניל קפואה וקשה, ארוזה בין שתי שכבות של עוגיות שוקולד צ'יפס

פרופיטרול קר

3 פחזניות גדולות ממולאות כדורי גלידה ב-3 טעמים עם רוטב ליקר שוקולד




 

**יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!** 
 

 

אהבתם? ייתכן ותאהבו גם את:

סדנת בישול אסייתי
סדנה להכנת מאכלי רחוב

לחץ לצפייה בסדנאות בישול מעניינות אחרות