דלג לתוכן המרכזי
מלא פרטים ואנו ניצור עמך קשר
או בטלפון:
03-9795813
ישראל ב"ק 41 תל אביב
office@foodsteps.co.il

סדנת בישול- חגיגה מקסיקנית

משך הסדנה 4 שעות ו-0 דקות
התאריכים הבאים
לא נקבעו תאריכים עתידיים לסדנה
צור קשר לקבלת פרטים נוספים.
פלפלים חריפים וכוסברה מרעננת, קטניות חדשות ובישול עם שוקולד- כל אלו מחכים לכם בסדנת בישול

פיקנטית שמביאה לכם את מקסיקו במיטבה על מחבת לוהטת!


סדנה מקסיקנית - התפריט: 

 
אמפנדס בשר

נלמד לעבוד עם בצק פריך מזן מיוחד ונרכיב מילוי בשרי קלאסי שבקלות יכול להפוך גם לצמחוני.
 
עוף פרואני ברוטב שוקולד

נתחי עוף מצופה ברוטב ייחודי למשפחת רטבי המולה המאפיינים את הבישול במרכז אמריקה.
 
נלמד על מאפייני הרוטב ואיך משלבים שוקולד בבישול של בשר ודגים בצורה מחמיאה.
 
נאצ'וס ומטבלים: פריחולס, רוטב סלסה, גוואקמולי

נאצ'וס - עבודה עם קמח תירס המתאים להכנת מאפים.

פריחולס - ממרח שעועית שחורה טרי, טעים ומולץ לטבעונים שביננו.
 
רוטב סלסה - נלמד להכין סלסה טרייה ולהתאימה לאוכל מבושל. 

גוואקמולי - ממרח מאבוקדו טרי. נלמד גם איך לשמר אותו לזמנים בהם לא ניתן להשיג אבוקדו טרי.

צ'ילי קון קרנה מוגש עם אורז מקסיקני

תבשיל של בשר בקר מקסיקני מסורתי שמוכן לפי עקרונות הבישול הארוך. התבשיל מכיל גם ירקות טריים
 
שדורשים בישול קצר יותר והשילוב בניהם יוצר חגיגה של טעמים.
 
לקינוח: צ'ורוס + קפה דה הויה

נלמד לעבוד עם בצק רבוך, בצק מבושל שממנו נזלף את הקינוח ונטגן אותו. רצועות הצ'ורוס המתקתקות,
 
מגולגלות בסוכר וקינמון ומצופות בשוקולד חם. 

 

כיצד עובדים בסדנה? 

העבודה בסדנה זו מתבצעת בקבוצות של 3-4 משתתפים בכל שולחן;

חלק מהעבודה מתבצעת בזוגות, חלק קבוצתית וחלקה מתבצעת כהדגמה של השף לכלל הכיתה.


כל זוג יכין אמפנדס ואת מנת העוף ברוטב שוקולד.

כל קבוצה תכין תבשיל צ'ילי קון קרנה ואורז, וגם נאצ'וס ומטבלים.

מנת הקינוח תודגם על ידי השף וכל משתתפי הסדנה יוכלו להתנסות בזילוף הצ'ורוס.

הקפה הנלווה יוכן עבור כל הכיתה. 

 

**יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!**
ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 18 ומעלה. צעירים יותר נדרשים לאישור מיוחד מראש.  
 
 
 

סדנאות בישול נוספות שהגולשים אוהבים: