דלג לתוכן המרכזי
מלא פרטים ואנו ניצור עמך קשר
או בטלפון:
03-9795813
ישראל ב"ק 41 תל אביב
office@foodsteps.co.il

קרניבורים - סדנת בשרים - תפריט חדש!

משתתפים עד 16 איש משך הסדנה 4 שעות ו-0 דקות
התאריכים הבאים
תאריך ושעהסניףמחירהערה 
02/08/2017 18:00:00תל אביב 285 הזמן מקום
 

סדנה בשרית ייחודית ועשירה בניחוחות וטעמים לאוהבי הבשר.

הסדנה נפתחת בהרצאה מעמיקה של השף על נתחי הבקר השונים, הכרת סוגי בשר ולימוד
 
של טכניקות עבודה ובישול עם בשר. בתום ההרצאה, יתנסו המשתתפים בהכנת מגוון עשיר של מנות.

חלק מהמנות מוגשות במהלך הסדנה וחלקן בארוחה שבסופה.


סדנת בשרים - התפריט:


צלעות בקר צלויות בתנור ברוטב ברביקיו חמוץ מתוק

צלייה של נתח אסאדו או פריים-ריב במרינדה ייחודית, במשך 4 שעות על חום
 
נמוך. המנה מוגשת עם תפוחי-אדמה שנצלים בנפרד. 


תבשיל בקר בסיידר תפוחי עץ

בשר שריר נימוח עם טעם חמוץ-מתקתק בזכות תפוחי העץ וסיידר התפוחים.
 
במנה זו ילמדו עקרונות התבשיל והקדרה. עקרונות אלו יאפשרו למשתתפים להכין
 
בבית תבשילים וקדרות מכל סוג בעזרת כל מתכון/רעיון. 


מיני המבורגר בלחמנייה ביתית, מוגש עם צ'יפס

נלמד מהם נתחי הבשר המתאימים להכנת המבורגר וכיצד מתבלים ומכינים את
 
הקציצה. נכין גם לחמניות רכות, איולי וקטשופ ביתי. בנוסף נכין צ'יפס
 
מתפוחי-אדמה טריים ב-2 טיגונים, לקבלת פריכות ואיכות מירבית.

 
רצועות בקר חריף בג'ינג'ר וברוקולי, מוגשות עם אורז לבן

נלמד איך מכינים מנה מוקפצת במטבח הביתי. המנה מורכבת מנתחי סינטה
 
מיושנים במרינדה של סויה וברנדי, מוקפצים עם הרבה ג'ינג'ר ושום ומוגשים עם
 
ברוקולי ואורז לבן.


סנייה עם בשר, חצילים מעושנים, עגבניות וטחינה

מנה של בשר בקר מתובל (ניתן להכין בבית גם עם כבש) שמוגש במחבת לוהטת
 
עם חצילים ועגבניות קלויים. מעל הכל מוזגים טחינה ומגישים חם. זו מנה פשוטה
 
להכנה ועשירה בטעם, שתמיד מצליחים ליישם בבית. 


סלט טרי, עגבניות שרי ופטריות ברוטב בוויניגרט בלסמי

יחד עם מנות הבשר תמיד כדאי להגיש קצת ירקות טריים. הסלט מרענן ופותח את
 
התאבון לאכול עוד בשר...


לקינוח: סופלה שוקולד חם

קינוח מנצח שטעים גם בגרסה חלבית וגם ללא מוצרי חלב. ניתן להכין אותו גם


ללא קמח/גלוטן. 


 
כיצד עובדים בסדנה?
העבודה בסדנה מתבצעת בקבוצות של 3-4 משתתפים בכל שולחן;
כל זוג מכין לפחות 2 מנות בשר מתוך המנות שבתפריט כך שהמשתתפים בסדנה מתנסים
בכל הטכניקות החשובות בהכנת המנות.  
בעוד שמנת הצלעות תודגם על ידי השף, כל קבוצה תכין את 4 המנות העיקריות:
תבשיל בקר בסיידר תפוחים, מיני המבורגר (כולל לחמניות וצ'יפס!), רצועות בקר מוקפצות וסנייה.
הסלט והקינוח יוכנו עבור כלל הכיתה. 
 


 

 
**יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!**
ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 18 ומעלה. צעירים יותר נדרשים לאישור מיוחד מראש. 



 
 
סדנאות נוספות שהגולשים אהבו:

סדנת בישול איטלקי 
סדנת מאכלי רחוב
 

לחץ לחזרה אל כל סדנאות הבישול