דלג לתוכן המרכזי
מלא פרטים ואנו ניצור עמך קשר
או בטלפון:
03-9795813
ישראל ב"ק 41 תל אביב
office@foodsteps.co.il

סדנת דים-סאם

משתתפים עד 16 איש משך הסדנה 4 שעות ו-0 דקות
התאריכים הבאים
לא נקבעו תאריכים עתידיים לסדנה
צור קשר לקבלת פרטים נוספים.
​במקור, הגישו הסינים את הדים-סאם בבתי התה בהם התקבצו החקלאים והאיכרים בתום יום העבודה.

התיירים שהגיעו אל אותם בתי תה בדרך המשי, "שאלו" את הדים-סאם לא פעם אל המטבח

המקומי שלהם, וכך נולדו גרסאות שונות של "כיסונים".

הוא נחשב קליל, משביע ובעיקר – טעים; ויש לו  אינספור מילויים, בצקים ושיטות בישול.


בואו ללמוד כיצד להכין בעצמכם ארוחה סינית במנות קטנות: נכיר (ונכין!) סוגים שונים של דים-סאם,
כולל אחד מתוק לקינוח...




סדנת דים-סאם - התפריט:

Har Gow - כופתאות בצק אורז שקופות עם עוף, גינג'ר ופטריות שיטאקי. 

Siu Mai  - כיסונים קטנים מבצק חיטה דקיק בשני מילויים צמחוניים: ברוקולי/בטטה.

באו בקר – לחמניות מאודות במילוי בשר בקר טחון.

​באן אווז וירקות מוקפצים  - לחמניות בצק שמרים מאודות ממולאות בחזה אווז צרוב עם ירקות מוקפצים ורוטב מייפל.

קינוח: גלידת קרמל מטוגנת בבצק בטמפורה עם רוטב שוקולד.
 
 
 
כיצד עובדים בסדנה? 

העבודה בסדנה זו מתבצעת בקבוצות של 3-4 משתתפים בכל שולחן;

חלק מהעבודה היא אישית וחלק קבוצתית כך שהמשתתפים בסדנה מתנסים בעצמם

בכל הטכניקות החשובות של המנות:

כל משתתף יכין את מנת הHar Gow ובאו בקר וכל קבוצה תכין את מנת הSiu Mai.

מנת הבאן אווז תוכן לכלל הכיתה והשף ידגים לכולם את הקינוח. 


 


**יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!**
ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 18 ומעלה. צעירים יותר נדרשים לאישור מיוחד מראש. 

 
 
גולשים אחרים אהבו גם את:
 

 
לחץ לצפייה בעוד סדנאות בישול