דלג לתוכן המרכזי
מלא פרטים ואנו ניצור עמך קשר
או בטלפון:
03-9795813
ישראל ב"ק 41 תל אביב
office@foodsteps.co.il

סדנת בישול איטלקי

משתתפים עד 16 איש משך הסדנה 4 שעות ו-0 דקות
התאריכים הבאים
תאריך ושעהסניףמחירהערה 
29/08/2017 18:00:00תל אביב 260 הזמן מקום
15/09/2017 10:00:00תל אביב 260 הזמן מקום

המטבח האיטלקי נחשב לאחד המטבחים המפורסמים והמשובחים בעולם;

לכן סדנת אוכל איטלקי היא מהמבוקשות בקרב קהל אוהבי הבישול. 

חלקים שונים באיטליה נשלטו לאורך ההיסטוריה על ידי עמים שונים וזה בא לידי ביטוי בבישול המאפיין

אותה: לרוב מזוהה המטבח האיטלקי עם סוגים שונים של פסטות, פיצות, גלידות ועוד, אך הוא מגוון

בהרבה ולכל אזור מסורת משלו וחומרי גלם ספציפיים שנפוצים בו.  

אתם מוזמנים להגיע אלינו לסדנה לבישול איטלקי בתל אביב, ולהרגיש שאתם בחו״ל!

 

סדנת בישול איטלקי - התפריט:
 
נתח רוסטביף ברוטב עגבניות וצנוברים קלויים
 
מנה זו מורכבת מסטייק עבה במיוחד שנצרב על מחבת ונצלה בתנור.
 
לאחר שהנתח מוכן פורסים אותו דק ומגישים עם רוטב עגבניות צלויות וצנוברים. 
 

פוקאצ'ות

המשתתפים ילמדו להכין פוקאצ'יה מבצק שמרים ויקבלו ידע תיאורטי על בצק השמרים ואיך אופים אותו בבית.
 
 
טליאטלה בראגו בקר וירקות

בסדנה זו מכינים פסטה טרייה מקמח דורום איטלקי; המשתתפים יכינו את בצקי

הפסטה בעצמם וילמדו לעבד את הבצק במכונת הפסטה.

הראגו הינו תבשיל בקר, עגבניות וירקות (המוכר כבולונז), שיוכן בדרך יחודית.

 
ניוקי תפו"א

כופתאות תפוחי אדמה אווריריות שנלמד להכין גם בבית ממוצרים טריים. 
 

רביולי במילוי בטטה צלויה בליווי רוטב פסטו קליל

שימוש נוסף שייעשה בבצק הפסטה הוא בהכנת רביולי. 

המילוי יעשה מבטטות שנצלו בתנור והמנה תוגש עם רוטב פסטו.
 

סלט עלים, עגבניות שרי ופטריות בוויניגרט בלסמי

בין הפסטות והפוקאצות, נכין סלט פשוט ורענן עם ויניגרט איטלקי של של שמן זית ובלסמי.
 

לקינוח: סופלה שוקולד, קרם זביונה וליידי פינגרס (ביסקוטי)

הקינוח מורכב מ -3 טכניקות שונות מהקונדיטוריה האיטלקית; 

אפשר להגיש כל קינוח בנפרד או לשלב בין הקינוחים לקינוח אחד עשיר יותר. 

 

כיצד עובדים בסדנה? 

העבודה בסדנה זו מתבצעת בקבוצות של 3-4 משתתפים בכל שולחן;

חלק מהעבודה היא אישית, חלק קבוצתית וחלקה מתבצעת כהדגמה של השף לכלל הכיתה.

המשתתפים בסדנה מתנסים בעצמם בכל הטכניקות החשובות של המנות:

כל משתתף ילמד ויכין בצק פסטה, בצק רביולי וגם ניוקי, כל משתתף ילמד ויכין פוקאצ'ה, כל קבוצה תכין ביחד


את הרטבים (ראגו, פסטו, עגבניות וצנוברים) ואת נתח הרוסטביף, וכמו כן יוכן קינוח וסלט לכלל הכיתה. 

 

              

**יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!**
ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 18 ומעלה. צעירים יותר נדרשים לאישור מיוחד מראש.  
 
 

 
 
סדנאות פופולריות נוספות: