דלג לתוכן המרכזי
מלא פרטים ואנו ניצור עמך קשר
או בטלפון:
03-9795813
ישראל ב"ק 41 תל אביב
office@foodsteps.co.il

סדנה לבישול אסייתי

סדנת בישול
משתתפים עד 16 איש משך הסדנה 4 שעות ו-0 דקות
התאריכים הבאים
תאריך ושעהסניףמחירהערה 
28/09/2017 18:00:00תל אביב 270 הזמן מקום

כל מדינה במזרח הרחוק מאופיינת בתרבות משלה ובשפע של תבלינים, צבעים וריחות

הייחודיים לה. עם זאת, הבישול האסייתי בכללותו מתאפיין במאכלים בעלי ערך תזונתי

גבוה שזמן הכנתם מהיר ומורגשת בהם הרמוניה של טעמים. 

בישול זה כבש בסערה את כולנו והיום כל חומרי הגלם האקזוטיים שבעבר רק חלמנו עליהם, מציפים את

מדפי החנויות שלנו... אז אין יותר תירוצים! בואו ללמוד איך להכין בבית אוכל אוריינטלי משובח

הישר מהמזרח בסדנת הבישול האסייתי.



סדנת בישול אסייתי - התפריט:

ספרינג רול תאילנדי 

ירקות מוקפצים עטופים בדפי אורז שקופים, מוגש מאודה או מטוגן ועם רוטב טאריקי.

קבב תאילנדי בבאן מאודה

קבב בקר מתובל בקארי ירוק וצרוב על פלאנצ'ה, מוגש בלחמניה מאודה עם רוטב קארי אדום וחלב קוקוס.

פאד תאי ירקות 

מוקפץ תאילנדי על בסיס איטריות אורז רחבות, ירקות טריים, רוטב דגים, בוטנים לימון וירק.  במנה זו ילמדו

עקרונות ההקפצה וכיצד אפשר להקפיץ מנה תאילנדית במטבח ביתי.

סלט טופו צרוב

טופו וירקות צרובים על מחבת פסים, מוגשים עם איטריות אורז דקות צבעוניות רוטב סויה, סאקה, מירין

ושומשום קלוי.

ציקן טיקה

מנה מהמטבח ההודי! פרגית עוף במרינדה של חלב קוקוס ותערובת תבלינים מיוחדת. מוגשת על אורז עם רוטב

המנה המסורתי. במנה זו ילמדו העקרונות של תערובות תבלינים ומרינדות.

לקינוח: בננות בקוקוס וגלידת קרמל

 

 

 

כיצד עובדים בסדנה? 

העבודה בסדנה זו מתבצעת בקבוצות של 3-4 משתתפים בכל שולחן;

חלק מהעבודה היא אישית וחלק קבוצתית כך שהמשתתפים בסדנה מתנסים בעצמם

בכל הטכניקות החשובות של המנות:

כל משתתף יכין ספרינג רול תאילנדי ופאד-תאי ירקות. כל קבוצה תכין את הקבב, הסלט והצ'יקן טיקה,

וכמו כן יוכן קינוח לכלל הכיתה. 


 

 

**יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!**
ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 18 ומעלה. צעירים יותר נדרשים לאישור מיוחד מראש.  


סדנאות נוספות שהגולשים אהבו:

לחץ למעבר וצפייה בעוד סדנאות בישול