[vc_row][vc_column][ult_team img_hover_eft=”” team_member_align_style=”right” title_text_typography=”” name=”שף אבישי סייג” pos_in_org=”שף” image=”id^12088|url^https://www.foodsteps.co.il/wp-content/uploads/2017/11/IMG_2063-1.jpg|caption^null|alt^null|title^שף אבישי סייג|description^null”]בוגר בית ספר לבישול בניו יורק – THE INSTITUTE OF CULINERY EDUCATION.

לאחר שהתמקצע בתחום הקייטרינג בניו-יורק, חזר לארץ והתמחה בחברות מובילות בשוק הישראלי. במהלך השנים החל לעבוד במסגרות טיפוליות שיקומיות ולהשתמש בבישול ככלי טיפולי.כמי שעסק בחינוך יותר מעשור, השילוב בין עבודת מטבח להוראה נראה טבעי לאבישי: הוא ריכז במשך שנתיים את מגמת הבישול לנוער בסיכון, הפעיל בית קפה לנוער עם צרכים מיוחדים, העביר סדנאות בישול לסטודנטים ועסק בבניית מערך סדנאות בישול בריא לאוכלוסייה מוגבלת.

כיום, אבישי הוא אחד הבעלים של Foodsteps והוא מתמחה בהנחיית סדנאות בישול תוך יצירה וקידום של תהליכים ארגוניים בחברות.[/ult_team][/vc_column][/vc_row]