ClickCease

הפלאפל של פודסטפס

מרכיבים:

 4 כוסות חומוס שהושרה לפחות 12 שעות במי ברז
3 שיני שום כתושות
1/2 פלפל ירוק חריף
1 בצל סגול חתוך גס
1/2 זר כוסברה מופרדת מהגבעולים
1/2 זר פטרוזיליה מופרדת מהגבעולים
1 כפית של כמון טחון
2 כפות פירורי לחם לעיבוי
מלח ופלפל שחור

סדנאות בישול ים תיכוני

הוראות הכנה:

1. טוחנים את החומוס במטחנת בשר עם דסקית גסה. מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לטחון בפולסים עד קבלת מחית גסה והומוגנית. 
2. מוסיפים מעט מים למיצוק התערובת ומשהים במקרר לשעה לפחות על מנת שהיא תספוג טעמים. 
3. יוצרים כדורים מהודקים ומטגנים בשמן עמוק וחם (אבל לא חם מאד שלא יישרף).

שאלות על המתכון? השאירו פרטים ואנו נחזור אליכם בהקדם

    [recaptcha]

    דילוג לתוכן