נעים להכיר - השפים של פודסטפס​

למתכון אין “נשמה” – אתה בתור טבח צריך ליצוק בו “נשמה”

(תומאס קלר)

גיא ישראלי

שף


יליד רמת גן, גיא החל את דרכו הקולינרית כשגילה התעניינות ערה באופן בישולה של אמו בצעירותו. בגיל 22 הגשים את חלומו כשסיים בהצלחה לימודי קולינריה בבית הספר הגבוה לקולינריה “בישולים” בתל אביב.

מאז גדל והתחנך במטבחי מסעדות איטלקיות מובחרות בתל אביב בניהן “מזאלונה” ו”קפה איטליה”.

כיום גיא, בוגר תואר לביו-טכנולוגיה ימית, נהנה להעביר את הידע הרב שרכש לאורך השנים בסדנאות ובשיעורים לבשלנים חדשים.

שרון נוימן

שף

 

בוגר בית הספר ״לה קורדון בלו״. לאחר מכן, החל להתמחות בקונדיטוריה ואפייה.

שרון אוהב לעבוד עם בצקים, אהבתו האמיתית, וכיום משמש כמנהל ייצור מחלקת לחם במאפייה התל אביבית הותיקה ״לחמים״.

נעם שלו

שף

נועם החל את לפתח את אהבתו למטבח בחיל הים והעביר את הימים הארוכים בים בלימוד והתנסות במטבח הספינה. את הקריירה המקצועית שלו, הוא התחיל בלימודי קונדיטוריה בישראל ומהר מאוד הבין שבמטבח נמצא עתידו. ביחד עם עינת, אחותו הגדולה, הם הקימו את Foodsteps כמרכז הדרכות hands-on. כדי להתמקצע בתחום, עזב נועם ללונדון ולמד ב- leiths – school of food and wine. לאחר שלוש שנים, כשהשלים את הלימודים, חזר לפודסטפס. כיום, נועם הוא אחד הבעלים של Foodsteps. הוא מדריך בעיקר קורסים מקצועיים ומתרכז בהפעלת קבוצות גדולות. נועם מתמחה בבישול צרפתי מודרני, קונדיטוריה ויין.

אבי ינקלוביץ'

שף

אבישי סייג

שף

בוגר בית ספר לבישול בניו יורק – THE INSTITUTE OF CULINERY EDUCATION.
לאחר שהתמקצע בתחום הקייטרינג בניו-יורק, חזר לארץ והתמחה בחברות מובילות בשוק הישראלי.
במהלך השנים החל לעבוד במסגרות טיפוליות שיקומיות ולהשתמש בבישול ככלי טיפולי.

ירדן בן שאנן

שף

תומר חווה

שף