חלה מתוקה

מרכיבים:

250 גרם קמח
4 גרם שמרים יבשים
20 גרם ביצה
20 גרם שמן
30 גרם סוכר
5 גרם מלח
110 מ”ל מים קרים
20 גרם צימוקים (אופציונלי)
15 גרם אגוזים (אופציונלי)

הוראות הכנה:

  1. בקערה מערבבים קמח, שמרים, סוכר, מים וביצה. 2. לשים 5 דקות ומוסיפים מלח.
  2. לשים 2 דקות נוספות ומוסיפים שמן. לשים עד להטמעה מלאה של השמן ומוסיפים בסוף את הצימוקים והאגוזים.
  3. מתפיחים כחצי שעה מחלקים לרצועות וקולעים לצמות.
  4. מתפיחים ומורחים בביצה ומפזרים שומשום/ קצח/ פרג.

שאלות על המתכון? השאירו פרטים ואנו נחזור אליכם בהקדם