fbpx

לכו על קורס בישול מהטובים ביותר בארץ

קורס בישול

מדינת ישראל הפכה למעצמת אוכל. מספיק להביט במספר המסעדות הנפתחות, באירועי האוכל, בתוכניות הטלוויזיה, בתערוכות וירידי מזון כדי להבין שהעם לא מסתפק בחומוס ורוצה קצת יותר מזה. בנוסף לפתיחות הישראלית שבאה לידי ביטוי עם כניסתם של מטבחים שונים באמצעות רשתות מזון מחו”ל, הגיעו כמובן גם האסייתיים, התאילנדיים ובעצם מי לא? תוסיפו את זה גם ככה למטבחי העדות שיש לנו ותקבלו מדינה מפוצצת בטעמים ותבלינים. שילובים מפתיעים של שפים שלוקחים מפה ומשם ויוצרים את הטעם המיוחד שלהם בישראל. היום היא מעצמה של אוכל, היא סצנה מתמשכת בחיי החברה והלילה, והיא בועטת במלוא המרץ עם המון חידושים והפתעות.

לפיכך לא קשה להבין מדוע כל כך הרבה אנשים עוברים קורס בישול. חלילה לא רק נשים שרוצות לדעת לבשל, אלא גברים, צעירים, מבוגרים וגם נשים שכל השנים בישלו במטבח עדתי ורוצות ללמוד עוד כל מיני דברים. 

איזה קורס בישול תרצו?

כאשר אתם רוצים להירשם לקורס בישול איכותי, היכנסו לאתרים ידועים של מסעדות ובתי קפה, אלא הם הגורמים המקיימים קורס בישול מקצועי עם מיטב השפים. יש להם קורסים ברמות שונות כמו קורס בישול למתחילים וגם קורס בישול לילדים.

הקורס הבסיסי למתחילים נועד כדי להקנות למשתתפים בו את הידע ולנצל את הכישורים שכל אחד מביא בצורה נכונה. גם אלה שחושבים שאין להם מה לעשות בקורס בישול כזה, יוכלו לגלות על עצמם שהם מעולם לא ידעו אבל יש להם את זה, את הסקרנות, הידיים הטובות והכישרון שיחד עם ההנחיה של השף המוביל את הקורס, זה יהפוך מהר מאוד לאחד התחביבים הכי גדולים שלהם. כי יש בבישול משהו מאוד מרגיע, יצירתי, קוסם וגם אכיל….זה מאוד שימושי וחסכוני לדעת לבשל. יש הרבה מאוד בוגרים של קורסים לבישול שהתחילו לתפקד על תקן השפים של הבית שלהם, ומוציאים מתחת ידיהם מנות מצוינות וטעימות להפליא.

מה לומדים בקורס בישול?

בקורס בישול לומדים את כל שיטות הבישול כמו טכניקות בישול, טיגון, צלייה , אפייה ועוד ויש רבים כאלה. בנוסף אנשים שנרשמים לקורס או אנשים שרשמו אותם, יכולים תחילה לגלות רתיעה מסוימת, אבל מהר מאוד באווירה הנעימה והיצירתית של הקורס ובהנחיה הטובה של השף,  יתחילו להרגיש בנוח במטבח, ולפעמים כל כך בנוח שהם ילכו לעוד סדנאות וקורסים של בישול ויתמחו בסוגים שונים של בישול ואפייה.

תוכן של קורס בישול מעביר למשתתפים לומדים להכיר את המטבח ולומדים שיעור על חיתוכים. איך חותכים כל דבר. מתרגלים סכינים שונים וחיתוך של חומרי גלם כמו ירקות, פירות, בשר, עשבי תיבול ועוד. בנוסף הם לומדים על המכשירים בכל מטבח וגם על כלי העזר בהם משתמשים השפים, כולל טיפים. הם נחשפים למגוון חומרי גלם, ומתרגלים מנות על בסיס חיתוך. בהמשך הם יכינו ארוחת בוקר, ילמדו גם את רזי הקינוחים והקונדיטוריה, יעברו לבישולך ואוכל ביתי לדוגמה של: סופריטו, ירקות ממולאים, מג’דרה, תבשילי עדות מהמטבח הישראלי, מרק קובה ועוד.

סיר הבשר ועוד

משתתפי קורס בישול ילמדו על חיתוך והכנת נתחים של בקר וכבס. הם ילמדו להשתמש במגוון של שיטות טיגון, בישול, אפייה וצליה. יכינו רטבים ומרינדות, ילמדו לתבל וירכיבו מנות המתבססות על בשר כבש. 

גם העופות יזכו להתייחסות, התלמידים ילמדו על חלקיהם השונים. שיטת חיתוך ופירוק, הכנת מנות ביתיות בסיסיות וגם יותר מורכבות. בהמשך ילמדו עם דגים ותוספות שונות.

קורס בישול הוא מתנה מדהימה לזוגות צעירים, קבוצות עובדים, ימי הולדת, משפחה, קבוצות חברים ועוד.

מעוניינים בסדנא? השאירו פרטים ואנו נחזור אליכם בהקדם

דילוג לתוכן