למה פודסטפס?
ניסיון!
פודסטפס מובילה, כבר מעל לעשור, סדנאות בישול ואפייה לקבוצות קטנות וגדולות, לקהל הפרטי והעסקי, מהארץ וגם מחו"ל.
רק אתם חשובים!
כל קבוצה שונה מקודמתה באופי המשתתפים ובמטרת הפעילות – ולכן אנחנו מתייחסים לכל אירוע כאילו הוא היחיד והראשון שלנו; השפים יתאימו לכם את מבנה הסדנה, אופי הפעילות והמנות שבתפריט כך שהחוויה תהיה מושלמת וכולם ימשיכו לדבר עליה…
השפים!
בעלי פודסטפס, נועם שלו, הוא שף בעל ניסיון מקצועי רב שלמד בבתי-ספר מתקדמים לבישול בניו-יורק ובלונדון ועוסק בתחום כבר שנים רבות. נועם מעורב בתהליך ההזמנות ובבחירה של התפריטים.
כמוהו, גם שאר השפים של פודסטפס נבחרו בקפידה והם בעלי ניסיון רב מהארץ ומחו"ל; כולם קשובים למשתתפים ומיומנים בהדרכה והנחיה של מי שמנוסים בתחום ושל מי שמגיעים ללא ידע מוקדם.
המתחם!
אנו יושבים בלופט בוטיק המשרה אווירה נעימה ומשפחתית. המקום מורכב מ-3 כיתות בישול מודולריות שניתן לחבר/להפריד בהתאם לחלל הנדרש. מתקיימים אצלנו אירועים עד כ-90 משתתפים; אם אתם מעל ל50 משתתפים, המתחם כולו נסגר בשבילכם ולא מתקיימות סדנאות אחרות במקביל.
המתחם שלנו נמצא ממש בלב ת"א: בשכונת מונטיפיורי, 10 דקות (הליכה) מעזריאלי, 2 דקות מרחוב המסגר ומשד' יהודית. והכי חשוב – אין בעיית חנייה! אחה"צ קיימת חנייה בשפע ממש תחתינו ובבקרים יש לנו הסדר משתלם בחניון קרוב ביותר. *עם זאת, נוכל להגיע להעביר סדנה בכל מקום בארץ (ואפילו בשטח!).
הכל כלול!
ההנאה מהסדנה, גיבוש הקבוצה והעשרת הידע שלכם נמצאים בראש מעייננו – לכן תתאפשר לכם גישה חופשית במקום, כאילו זה היה ביתכם; תוכלו לגעת בציוד ובחומרי הגלם, לפתוח כל מקרר ודלת, לשתות יין ללא הגבלה, להשתמש, לטעות, לחדש ולהפתיע… התפריטים מובנים מראש ואין "הפתעות" במקום.
אך ורק במה שמעניין אתכם- סדנאות בישול!
כדי להישאר אובייקטיבים ואמינים בעיני לקוחותינו, פודסטפס אינה מוכרת מוצרים, כלי בישול או מותגים למטבח. אנו לא עוסקים בקידום מכירות או בשיתופי פעולה עם חברות. כאשר אנו ממליצים על ציוד או קונים אותו לשימוש בבית-הספר, אנו עושים זאת באמונה שלמה כי זהו המוצר המתאים ביותר.נענע