fbpx

נתח רוסטביף סינטה

מרכיבים:

למשרה: 
חצי כוס שמן זית 
5 שיני שום קלופות וקצוצות 
2 כפות רוזמרין טרי קצוץ 
3 כפות חרדל דז’ון 
2 כפות יין אדום 
כפית מלח גס 
כפית פלפל שחור גרוס 

הוראות הכנה:

  1. מערבבים היטב את חומרי המשרה ומניחים בכלי עם המשרה לילה במקרר, עטוף היטב. 
  2. שלוש שעות לפני הארוחה מוציאים מהמקרר ומפעילים תנור ל-250 מעלות, מכניסים תבנית עם מים לתחתית. 
    שעה לפני הארוחה מכניסים על רשת לתנור (להקפיד שיש הרבה מים בתבנית בתחתית). 
    אחרי רבע שעה מורידים את הטמפרטורה ל-180 מעלות. 
  3. צולים למשך עשרים דקות נוספות לכל 1 ק”ג בשר (אם אתם משתמשים במד חום, המרכז צריך להגיע ל-55 מעלות). 
  4. מוציאים ומניחים במקום חמים עד שאוכלים. 

 

טיפ השף:
*לא לכסות כי הנתח ימשיך להתבשל, לאחר עשרים דקות מחוץ לתנור, אפשר לעטוף בנייר כסף כדי שלא יתקרר מדי עד האוכל. 

*מי שאינו רוצה להתעסק בבישול בזמן הארוחה, יכול להכין את הנתח מראש ולהגיש אותו עם רוטב של ציר ויין מצומצם חם. 

שאלות על המתכון? השאירו פרטים ואנו נחזור אליכם בהקדם

דילוג לתוכן