סדנת גיבוש לחברות, צוותים ומנהלים
אם אתם מחפשים סדנאות גיבוש לעובדים, בטח תבחינו שהיום יש מגוון והיצע רחב בתחום סדנאות הגיבוש…
מדוע לבחור דווקא בסדנת בישול?
הרמת כוסית בסדנת גיבוש לעובדים כיום, כל חברה שרוצה להגדיל את אפקטיביות ושביעות הרצון של עובדיה, מבינה שסדנת גיבוש היא יותר מסתם יום כיף לעובדים.
הסדנה יוצרת חיבור בין העובדים באווירה שכל מהותה הוא שיתוף פעולה ומתן האפשרות להכיר את העובדים שלכם מזווית אחרת, כמו גם יצירת קרבה בין העובדים עצמם, על בסיס פעילות משותפת שתיצור זיכרון מהנה ומגבש.
ראשי הארגון ומנהלים בכירים מבינים היום שצוות מגובש יעיל יותר ומבצע בצורה הרבה יותר טובה את משימותיו.
אז למה דווקא אוכל?
הנה כמה סיבות: ראשית, כולם אוהבים אוכל, אז במקרה של פעילות מגבשת הקשורה לאוכל צריך "ממש להתאמץ" כדי לפספס כאן.
כאשר אתם מתכננים סדנת גיבוש לחברה, חגיגות בחברה או סיום פרויקט מוצלח, אחת האופציות היותר מוצלחות תהייה לבחור בסדנת בישול.
בסדנה כזו תוכלו להיות בטוחים שכולם יגיעו ולא ירצו להיעדר בתירוצים שונים… שנית, מהניסיון שלנו, הפעילות וההכנות סביב הבישול תורמות לשיתוף פעולה ולאווירה קלילה, שמחה וזורמת בין המשתתפים ובפעילות כזו נשברות המחיצות בין העובדים.
למה פודסטפס?
הניסיון שלנו בארגון מאות סדנאות בישול לגיבוש עובדים הביא אותנו לחשיבה יצירתית וגיבוש קונספט מנצח שבו הנקודה החשובה היא ההתאמה אליכם, המשתתפים.
אנחנו "מבשלים" את הפעילות לכל קבוצה וקבוצה בהתאם לאופי שלה, כך שבסופו של יום כולם, ללא יוצא מן הכלל נכנסים לאווירה ונהנים!
בתחילה נבדוק יחד איתכם מהם המאפיינים של העובדים ושל החברה, רק לאחר מכן נציע ונתאים עבורכם את הפעילות שתקלע בדיוק לצרכים שלכם.
לא פחות חשוב: ארגון האירוע מבחינתכם יהיה הרבה יותר פשוט, אין צורך לדאוג לכיבוד, הפעלה או לתיאום פעילויות נוספות – פשוט מגיעים ומתחילים ליהנות מהפקה שכוללת את כל המרכיבים לאירוע מוצלח.
כמה דוגמאות לשאלות שאנחנו שואלים את המארגנים:
- האווירה בחברה – רגועה או תוססת? בהתאמה נבחר עבורכם, מניסיונינו, מוסיקת רקע שתקלע לטעמכם.
- מהו אופי המשתתפים? האם יש בקבוצה צמחוניים/טבעונים וכמובן לא שוכחים לשאול אם יש אלרגיות למאכל כלשהו למי מהמשתתפים?
- מהו אופי הקבוצה? גילאים? האם תחרות דוגמת "קרב סכינים" תתאים, או שמא עדיף לתכנן עבודה משותפת וזורמת לאורך כל היום
- באיזו מידה המנהל מעוניין ליצור קירבה עם העובדים? ואולי דווקא חשוב לכם לשמור על איזה דיסטנס מסוים בין עובדים מסוימים בחברה
עוד יתרונות שלנו:
- המתחם מחולק בצורה שתתאים לקבוצות קטנות וגדולות. בקבוצות מעל 50 משתתפים, נעמיד לרשותכם את כל המתחם – ללא קבוצות נוספות.
- חנייה חופשית – המתחם שלנו נמצא בתל אביב אבל החניה חופשית בשעות הערב. בשעות היום יש לנו הסכם עם חניון בקרבת מקום והחנייה במחיר משתלם במיוחד.
- בכל מקום – אם תכננתם טיול בשטח ואתם מחפשים פעילות גיבוש לאירועי חברה, אנחנו נגיע ונערוך את הסדנה שלנו במקום שתבחרו כך שתתאים לתנאי השטח.
- פרקטי ושימושי – גם בבית – הסדנאות שלנו מעשיות. מרכיבי המזון במנות שתכינו והכלים בהם תשתמשו נמצאים כמעט בכל מטבח, כך שאחרי הפעילות תוכלו לבשל בבית את אותם מאכלים ולנצל את הניסיון שכבר רכשתם בסדנה…
- כשר לכולם – כל המאכלים והמצרכים כשרים. יש לנו תעודת כשרות של רבנות תל אביב.
- חוויה נטו – אנחנו לא מוכרים כלום – כך שהמשתתפים נהנים מהעשייה והזמן איכות ביחד ב-ל-ב-ד.
אנחנו בעלי ניסיון עשיר של מאות סדנאות בישול שערכנו לחברות מסוגים שונים. ההתמחות שלנו היא לא רק בבישול אלא בעיקר ביצירת גיבוש בין המשתתפים.
כל המטבח שלנו עומד לרשותכם. אפשר לבדוק, לטעום, לשתות. הכל חופשי, כולל יין!
סדנאות גיבוש גם למנהלים!
אחת ההתמחויות שהתפתחה אצלנו בשנים האחרונות היא הפקת סדנת גיבוש למנהלים.
רק בפודסטפס השפים עוברים הכשרה בת שנה וחצי שבמהלכה הם לומדים מהניסיון העשיר שלנו כיצד הופכים את הסדנה לחוויה מגבשת בין אנשי צוות.
באמצעות הסדנאות שלנו המנהלים לומדים:
כיצד ליצור שיתופי פעולה עם קולגות מחוץ למשרד, באווירה נעימה וקלילה, העוזרת להם להכיר בהיבט קצת אחר. לחילופין או בנוסף, מנהלים יכולים ללמוד כיצד להנהיג את העובדים ליצור אווירה של שיתוף פעולה אמיתי בינם לבין עצמם. והכל באווירה חופשית ומשוחררת.
המשתתפים בסדנת גיבוש בפודסטפס זוכים גם לחוויה קולינרית עשירה במגוון טעמים וגם לומדים להכיר את חבריהם לצוות ולשתף איתם פעולה באווירה בלתי אמצעית.
לקבלת הצעות מחיר, תפריטים לדוגמא ובכל שאלה/רעיון שיש לכם,
אתם מוזמנים להתקשר אלינו 03-9795813 או להשאיר הודעה כאן.
לרשותכם מגוון עצום של סדנאות אוכל לחברות, סדנאות אוכל לקבוצות גדולות כקטנות, במתחם, אצלכם או "בשטח".
נשמח להבין טוב יותר את הצרכים שלכם ולהתאים לכם את הסדנה המושלמת!