איך מגיעות בירות לעולם? מה ההבדל בין בירת לאגר לבירת אייל? ואיך בכלל מכינים בירה בבית??
לפלג איש הבירה שלנו התשובות!
בסדנה זו נלמד כיצד ארבעת מרכיבי הבירה- מים, כשות, לתת ושמרים יוצרים עולם מורכב של טעמים.
נעמוד על השפעת כל אחד מהמרכיבים על טעמה הסופי של הבירה ונראה כיצד ניתן להוסיף טעמים נוספים (ולא שגרתיים!). נכין יחד בירה ביתית מעולה מההתחלה ועד לתהליך התסיסה. בין לבין נשמע קצת על ההיסטוריה של הבירה, ננשנש וכמובן, נטעם בירה ביתית – כ10 סוגים שונים!