fbpx

ביסטרו צרפתי

תאריכי הסדנאות הבאים

על הסדנה

  • משתתפים: עד 16 איש
  • משך הסדנה: 3-4 שעות
  • מחיר: 270 ש”ח

המונח ביסטרו מפגיש אותנו עם ז’אנר אוכל של מסעדה צרפתית עממית, שנצמדת לבישול עם חומרי גלם מקומיים מחבלי הארץ השונים. הסדנה מלווה בהסברים והדגמות של הבצקים האופיינים לביסטרו, וכמו כן נדבר על חלקי הבשר שמתאימים לבישול ארוך.
הסדנה היא פעילה וכולם מבשלים את המנות שבתפריט. בסיום הסדנה נשב לאכול בצוותא מהאוכל שבישלנו.

כיצד עובדים בסדנה?​

העבודה בסדנה מתבצעת בקבוצות של 3-4 משתתפים בכל שולחן; חלק מהעבודה היא אישית וחלק קבוצתית כך שהמשתתפים בסדנה מנסים בעצמם בכל הטכניקות החשובות של המנות: כל זוג יכין פלוט ואת מנת הקיש ניסואז, וכל קבוצה תכין ביף בורגיניון, פטה כבד וריבת בצל. השף יכין עבורכם קרם פטיסייר וידגים את הכנת הבצק לפחזניות ותוכלו להתנסות בזילוף.

האותיות הקטנות

*יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!
**ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 18 ומעלה. צעירים יותר נדרשים לאישור מיוחד מראש.

רוצים לטעום כיף מסוג אחר?

מלאו את הפרטים הבאים ונחזור אליכם בהקדם

לקבלת הצעות מחיר, תפריטים לדוגמא ובכל שאלה/רעיון שיש לכם, אתם מוזמנים להתקשר אלינו 03-9795813 או להשאיר הודעה כאן.

דילוג לתוכן