סדנאות בישול ים תיכוני

תאריכי הסדנאות הבאים
  • התקשרו לפרטים
להזמנת סדנה לחצו על תאריך

על הסדנה

  • משתתפים: עד 16 איש
  • משך הסדנה: 3-4 שעות
  • מחיר: 270 ש”ח

המטבח הים תיכוני נחשב היום מהבריאים בעולם. הוא מורכב בעיקר מירקות טריים ,קטניות,דגים ומעט בשר. המנות מהמטבח הים תיכוני עשירות בתבלינים ועם זאת, נותנות את מירב הכבוד לטעמים הנפלאים של חומרי הגלם.

בסדנה זו, נלמד להכין את המנות הפופולריות של מטבח זה. מנות שכולנו אוהבים ורק מחכים לטעום מהן במסעדות.

כיצד עובדים בסדנה?​

העבודה בסדנה זו מתבצעת בקבוצות של 3-4 משתתפים בכל שולחן; חלק מהעבודה היא אישית וחלק קבוצתית כך שהמשתתפים בסדנה מתנסים בעצמם בכל הטכניקות החשובות של המנות: כל משתתף יכין ספרינג רול תאילנדי ופאד-תאי ירקות. כל קבוצה תכין את הקבב, הסלט והצ’יקן טיקה, וכמו כן יוכן קינוח לכלל הכיתה.

האותיות הקטנות

*יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!
**ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 18 ומעלה. צעירים יותר נדרשים לאישור מיוחד מראש.

רוצים לטעום כיף מסוג אחר?

מלאו את הפרטים הבאים ונחזור אליכם בהקדם

לקבלת הצעות מחיר, תפריטים לדוגמא ובכל שאלה/רעיון שיש לכם, אתם מוזמנים להתקשר אלינו 03-9795813 או להשאיר הודעה כאן.

דילוג לתוכן