fbpx

סדנה איטלקית חלבית

תאריכי הסדנאות הבאים

משתתפים: עד 16 איש משך הסדנה: 3-4 שעות מחיר: 265 ש”ח

המטבח האיטלקי נחשב לאחד המטבחים המפורסמים והמשובחים בעולם; לכן סדנת אוכל איטלקי היא מהמבוקשות בקרב קהל אוהבי הבישול.
חלקים שונים באיטליה נשלטו לאורך ההיסטוריה על ידי עמים שונים וזה בא לידי ביטוי בבישול המאפיין אותה: לרוב מזוהה המטבח האיטלקי עם סוגים שונים של פסטות, פיצות, גלידות ועוד, אך הוא מגוון בהרבה ולכל אזור מסורת משלו וחומרי גלם ספציפיים שנפוצים בו.
אתם מוזמנים להגיע אלינו לסדנה לבישול איטלקי בתל אביב, ולהרגיש שאתם בחו״ל!

סדנת בישול איטלקי חלבי – התפריט:

סלט פנצנלה מארץ המגף עם קרעי מוצרלה וקרוטוני ענק בתחמיץ בלסמי
סלט איטלקי קלאסי, פשוט ורענן בחומץ בלסמי וקרוטונים שנכין בסדנה.

תבשיל פולנטה עם קרם פטריות יער ופטריות שמפניון צלויות ושבבי פרמז’ן
פולנטה עשירה וקרמית המשלבת קמח תירס ותירס גרגרים למרקם מושלם.

ניוקי תפו”א ברוטב עגבניות ושקדים
כופתאות תפוחי אדמה אווריריות שנלמד להכין גם בבית ממוצרים טריים.

רביולי במילוי בטטה צלויה בליווי רוטב פסטו קליל
שימוש נוסף שייעשה בבצק הפסטה הוא בהכנת רביולי. המילוי יעשה מבטטות שנצלו בתנור והמנה תוגש עם רוטב פסטו.

ריזוטו פטריות ובטטה
אחת ממנות הדגל של המטבח האיטלקי. נלמד להכין ריזוטו אל דנטה עם פטריות, בטטה ויין לבן.

לקינוח: סופלה שוקולד
קינוח פופולרי במיוחד. סיום מתוק

כיצד עובדים בסדנה?
העבודה בסדנה זו מתבצעת בקבוצות של 3-4 משתתפים בכל שולחן; חלק מהעבודה היא אישית, חלק קבוצתית וחלקה מתבצעת כהדגמה של השף לכלל הכיתה.
המשתתפים בסדנה מתנסים בעצמם בכל הטכניקות החשובות של המנות: כל משתתף ילמד ויכין בצק פסטה, בצק רביולי וגם ניוקי, כל משתתף ילמד ויכין פוקאצ’ה, כל קבוצה תכין ביחד את הרטבים (ראגו, פסטו, עגבניות וצנוברים) ואת נתח הרוסטביף, וכמו כן יוכן קינוח וסלט לכלל הכיתה.

**יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!**

ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 18 ומעלה. צעירים יותר נדרשים לאישור מיוחד מראש.

רישום לסדנאות:

דילוג לתוכן