fbpx

סדנת אפיית לחמים

תאריכי הסדנאות הבאים
  • התקשרו לפרטים

על הסדנה

  • משתתפים: עד 15 איש
  • משך הסדנה: 3.5 שעות (לכל מפגש)
  • מחיר:

סדנת אפיית לחמים – סדנה בשני מפגשים!

הלחם הוא המאכל הנפוץ והעתיק ביותר.
היום ישנם המון לחמים מיוחדים: מקמח מלא, ללא גלוטן, עם תוספות שונות… כך שכמעט בכל ארוחה מוגש לחם טוב וטרי. ואין כמו ריח של לחם שכעת נאפה בתנור!
במהלך סדנת אפיית לחמים נכיר את מרכיבי הלחם ונלמד איך ללוש נכון את הבצק.

איך להתפיח אותו ואיך לאפות אותו בצורה מדויקת ומקצועית לקבלת תוצאה מושלמת!
הסדנה מתאימה למתחילים אך גם למתקדמים שנהנים מאפיית לחמים בבית ובזמנם החופשי.

**המשתתפים בסדנה יקבלו שאור בייבי לגדל בבית (עם הוראות מפורטות!)**

סדנת לחם – מפגש ראשון

  • לחמניות חלב

  • קליעת חלות

  • בייגלה רומני, ירושלמי ואמריקאי

  • לחם שעורה עם זרעים שבורים, הל וחילבה

סדנת לחם – שני

  • לחם קוזקים

  • לחם שיפון בווארי

  • לחם דגנים שרים

  • לחם כוסמין

  • חלות מקמח מלא

כיצד עובדים בסדנה?​

לשני המפגשים חלק עיוני וחלק מעשי; בחלק העיוני תלמדו על סוגי השמרים השונים, ההבדלים בניהן ואופן השימוש הנכון בהם. על סוגי הקמחים השונים כולל מחמצת והשימוש בה. בחלק המעשי תכינו 7-8 סוגי בצק (כולל 100% שיפון, כוסמין ושעורה).
משך כל מפגש כ-3.5 שעות ובסופו תיקחו הביתה לחמים מהבילים מעשי ידכם!

האותיות הקטנות

*יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!
**ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 18 ומעלה. צעירים יותר נדרשים לאישור מיוחד מראש.

רוצים לטעום כיף מסוג אחר?

מלאו את הפרטים הבאים ונחזור אליכם בהקדם

לקבלת הצעות מחיר, תפריטים לדוגמא ובכל שאלה/רעיון שיש לכם, אתם מוזמנים להתקשר אלינו 03-9795813 או להשאיר הודעה כאן.

דילוג לתוכן