על הסדנה
- משתתפים: 16 בממוצע
- משך הסדנה: כ-3 שעות
- מחיר: 320 ש”ח
המטבח האיטלקי נחשב לאחד המטבחים המפורסמים והמשובחים בעולם; לכן סדנת אוכל איטלקי היא מהמבוקשות בקרב קהל אוהבי הבישול.
חלקים שונים באיטליה נשלטו לאורך ההיסטוריה על ידי עמים שונים וזה בא לידי ביטוי בבישול המאפיין אותה: לרוב מזוהה המטבח האיטלקי עם סוגים שונים של פסטות, פיצות, גלידות ועוד, אך הוא מגוון בהרבה ולכל אזור מסורת משלו וחומרי גלם ספציפיים שנפוצים בו.
אתם מוזמנים להגיע אלינו לסדנה לבישול איטלקי בתל אביב, ולהרגיש שאתם בחו״ל!
סדנת בישול איטלקי בשרי – התפריט
-
נתח רוסטביף ברוטב עגבניות וצנוברים קלויים
מנה זו מורכבת מסטייק עבה במיוחד שנצרב על מחבת ונצלה בתנור. לאחר שהנתח מוכן פורסים אותו דק ומגישים עם רוטב עגבניות צלויות וצנוברים.
-
פוקאצ’ות
המשתתפים ילמדו להכין פוקאצ’יה מבצק שמרים ויקבלו ידע תיאורטי על בצק השמרים ואיך אופים אותו בבית.
-
טליאטלה בראגו בקר וירקות
בסדנה זו מכינים פסטה טרייה מקמח דורום איטלקי; המשתתפים יכינו את בצקי הפסטה בעצמם וילמדו לעבד את הבצק במכונת הפסטה. הראגו הינו תבשיל בקר, עגבניות וירקות (המוכר כבולונז), שיוכן בדרך יחודית.
-
ניוקי תפו”א
כופתאות תפוחי אדמה אווריריות שנלמד להכין גם בבית ממוצרים טריים.
-
רביולי במילוי בטטה צלויה ביין וגרמולטה
שימוש נוסף שייעשה בבצק הפסטה הוא בהכנת רביולי. המילוי יעשה מבטטות שנצלו בתנור והמנה ביין לבן וגרדת לימון.
-
לקינוח: סופלה שוקולד
עוגת שוקולד עשירה במנות אישיות. קינוח מושלם לכל ארוחה.
כיצד עובדים בסדנה?
האותיות הקטנות
*יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!
**ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 18 ומעלה. צעירים יותר נדרשים לאישור מיוחד מראש.
רוצים לטעום כיף מסוג אחר?
מלאו את הפרטים הבאים ונחזור אליכם בהקדם
לקבלת הצעות מחיר, תפריטים לדוגמא ובכל שאלה/רעיון שיש לכם, אתם מוזמנים להתקשר אלינו 03-9795813 או להשאיר הודעה כאן.