fbpx

סדנת גלידות וקינוחים

תאריכי הסדנאות הבאים
  • התקשרו לפרטים

על הסדנה

  • משתתפים: עד 12 איש
  • משך הסדנה: 3.5-4.5 שעות
  • מחיר:

איך אפשר להפוך “סתם” שמנת או קרם קפוא לגלידה חלקה וקרמית? מדוע המרקם של הגלידה כל כך מיוחד ואיך נצליח להכין אותו בבית? מה ההבדל בין גלידה ביתית לזו התעשייתית? ומה ההבדל בין גלידה לסורבה? כל זאת ועודבסדנת גלידות מתוקה וקפואה במיוחד!

סדנת גלידות היא הסדנה בה נכיר את ההיסטוריה של הגלידה, את המרכיבים שלה ואיך ניתן להכין גלידה ביתית גם ללא מכונה וציוד מקצועי.

הכנת הגלידה מתאימה לכל גיל אך עם זאת על מנת לשמור על קצב העבודה בסדנה, ההשתתפות היא מגיל 15 ומעלה.

סדנת הגלידה – התפריט

  • גלידה בטעמים

    וניל/שוקולד/קרמל

  • סורבה בטעמים

    שוקולד/לימון/פטל

  • קוקילידה

    גלידת וניל קפואה וקשה, ארוזה בין שתי שכבות של עוגיות שוקולד צ’יפס

  • פרופיטרול קר

    3 פחזניות גדולות ממולאות כדורי גלידה ב-3 טעמים עם רוטב ליקר שוקולד

כיצד עובדים בסדנה?​

האותיות הקטנות

*יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!
**ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 15 ומעלה.

רוצים לטעום כיף מסוג אחר?

מלאו את הפרטים הבאים ונחזור אליכם בהקדם

לקבלת הצעות מחיר, תפריטים לדוגמא ובכל שאלה/רעיון שיש לכם, אתם מוזמנים להתקשר אלינו 03-9795813 או להשאיר הודעה כאן.

דילוג לתוכן