fbpx

סדנת בישול דים סאם

תאריכי הסדנאות הבאים
  • התקשרו לפרטים

על הסדנה

  • משתתפים: עד 16 איש
  • משך הסדנה: 3-4 שעות
  • מחיר:

במקור, הגישו הסינים את הדים-סאם בבתי התה בהם התקבצו החקלאים והאיכרים בתום יום העבודה.
התיירים שהגיעו אל אותם בתי תה בדרך המשי, “שאלו” את הדים-סאם לא פעם אל המטבח המקומי שלהם, וכך נולדו גרסאות שונות של “כיסונים”.
הוא נחשב קליל, משביע ובעיקר – טעים; ויש לו אינספור מילויים, בצקים ושיטות בישול.
בואו ללמוד כיצד להכין בעצמכם ארוחה סינית במנות קטנות: נכיר (ונכין!) סוגים שונים של דים-סאם, כולל אחד מתוק לקינוח…

סדנת דים-סאם – התפריט

  • Har Gow

    כופתאות בצק אורז שקופות עם עוף, גינג’ר ופטריות שיטאקי.

  • Siu Mai

    כיסונים קטנים מבצק חיטה דקיק בשני מילויים צמחוניים: ברוקולי/בטטה.

  • באו בקר

    לחמניות מאודות במילוי בשר בקר טחון.

  • באן אווז וירקות מוקפצים

    לחמניות בצק שמרים מאודות ממולאות בחזה אווז צרוב עם ירקות מוקפצים ורוטב מייפל.

  • קינוח

    גלידת קרמל מטוגנת בבצק בטמפורה עם רוטב שוקולד.

כיצד עובדים בסדנה?​

העבודה בסדנה זו מתבצעת בקבוצות של 3-4 משתתפים בכל שולחן; חלק מהעבודה היא אישית וחלק קבוצתית כך שהמשתתפים בסדנה מתנסים בעצמם בכל הטכניקות החשובות של המנות: כל משתתף יכין את מנת הHar Gow ובאו בקר וכל קבוצה תכין את מנת הSiu Mai. מנת הבאן אווז תוכן לכלל הכיתה והשף ידגים לכולם את הקינוח.

האותיות הקטנות

*יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!
**ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 18 ומעלה. צעירים יותר נדרשים לאישור מיוחד מראש.

רוצים לטעום כיף מסוג אחר?

מלאו את הפרטים הבאים ונחזור אליכם בהקדם

לקבלת הצעות מחיר, תפריטים לדוגמא ובכל שאלה/רעיון שיש לכם, אתם מוזמנים להתקשר אלינו 03-9795813 או להשאיר הודעה כאן.

דילוג לתוכן