fbpx

סדנת בישול דים סאם

סדנת בישול דים סאם

תאריכי הסדנאות הבאים

לא נקבעו עדיין.

משתתפים: עד 16 איש משך הסדנה: 3-4 שעות

במקור, הגישו הסינים את הדים-סאם בבתי התה בהם התקבצו החקלאים והאיכרים בתום יום העבודה.
התיירים שהגיעו אל אותם בתי תה בדרך המשי, “שאלו” את הדים-סאם לא פעם אל המטבח המקומי שלהם, וכך נולדו גרסאות שונות של “כיסונים”.
הוא נחשב קליל, משביע ובעיקר – טעים; ויש לו אינספור מילויים, בצקים ושיטות בישול.
בואו ללמוד כיצד להכין בעצמכם ארוחה סינית במנות קטנות: נכיר (ונכין!) סוגים שונים של דים-סאם, כולל אחד מתוק לקינוח…

סדנת דים-סאם – התפריט:

Har Gow
כופתאות בצק אורז שקופות עם עוף, גינג’ר ופטריות שיטאקי.

Siu Mai
כיסונים קטנים מבצק חיטה דקיק בשני מילויים צמחוניים: ברוקולי/בטטה.

באו בקר
לחמניות מאודות במילוי בשר בקר טחון.

באן אווז וירקות מוקפצים
לחמניות בצק שמרים מאודות ממולאות בחזה אווז צרוב עם ירקות מוקפצים ורוטב מייפל.

קינוח: גלידת קרמל מטוגנת בבצק בטמפורה עם רוטב שוקולד.

 

כיצד עובדים בסדנה?
העבודה בסדנה זו מתבצעת בקבוצות של 3-4 משתתפים בכל שולחן; חלק מהעבודה היא אישית וחלק קבוצתית כך שהמשתתפים בסדנה מתנסים בעצמם בכל הטכניקות החשובות של המנות: כל משתתף יכין את מנת הHar Gow ובאו בקר וכל קבוצה תכין את מנת הSiu Mai. מנת הבאן אווז תוכן לכלל הכיתה והשף ידגים לכולם את הקינוח.

**יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!**
ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 18 ומעלה. צעירים יותר נדרשים לאישור מיוחד מראש.

גולשים אחרים אהבו גם את:

רישום לסדנאות:

לא נקבעו עדיין.
דילוג לתוכן