סדנת בישול דים סאם
תאריכי הסדנאות הבאים
להזמנת סדנה לחצו על תאריך
סדנת בישול דים סאם מעניקה לכם הזדמנות ללמוד את סודות המטבח הסיני ולהתנסות בהכנת מנות מגוונות ומיוחדות. במסגרת הסדנה, תוכלו להשתתף בשלבי הבישול, ללמוד טכניקות חדשות, ולהתרשם מהטעמים המרתקים והמיוחדים של המטבח הסיני.
במקור, הגישו הסינים את הדים-סאם בבתי התה בהם התקבצו החקלאים והאיכרים בתום יום העבודה. התיירים שהגיעו אל אותם בתי תה בדרך המשי, הכניסו את הדים-סאם לא פעם אל המטבח המקומי שלהם, וכך נולדו גרסאות שונות של “כיסונים”.
הדים סאם נחשב קליל, משביע ובעיקר – טעים, ויש לו אינספור מילויים, בצקים ושיטות בישול.
בואו ללמוד כיצד להכין בעצמכם ארוחה סינית במנות קטנות: נכיר (ונכין!) סוגים שונים של דים-סאם, כולל אחד מתוק לקינוח…
כופתאות בצק אורז שקופות עם עוף, גינג’ר ופטריות שיטאקי.
כיסונים קטנים מבצק חיטה דקיק בשני מילויים צמחוניים: ברוקולי/בטטה.
לחמניות מאודות במילוי בשר בקר טחון.
לחמניות בצק שמרים מאודות ממולאות בחזה אווז צרוב עם ירקות מוקפצים ורוטב מייפל.
גלידת קרמל מטוגנת בבצק בטמפורה עם רוטב שוקולד.
העבודה בסדנה זו מתבצעת בקבוצות של 3-4 משתתפים בכל שולחן; חלק מהעבודה היא אישית וחלק קבוצתית כך שהמשתתפים בסדנה מתנסים בעצמם בכל הטכניקות החשובות של המנות: כל משתתף יכין את מנת הHar Gow ובאו בקר וכל קבוצה תכין את מנת הSiu Mai. מנת הבאן אווז תוכן לכלל הכיתה והשף ידגים לכולם את הקינוח.
*יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!
**ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 18 ומעלה. צעירים יותר נדרשים לאישור מיוחד מראש.
רוצים לטעום כיף מסוג אחר?
מלאו את הפרטים הבאים ונחזור אליכם בהקדם
לקבלת הצעות מחיר, תפריטים לדוגמא ובכל שאלה/רעיון שיש לכם, אתם מוזמנים להתקשר אלינו 03-9795813 או להשאיר הודעה כאן.
WhatsApp us