סדנת בישול חורפי
תאריכי הסדנאות הבאים
להזמנת סדנה לחצו על תאריך
החורף כבר כאן ואין זמן מתאים יותר ללמוד להכין מנות שיחממו אתכם ואת היקרים לכם! הצטרפו אלינו לסדנה והתפנקו בבישול מושלם לשבת חורפית.
בסדנה זו ילמדו העקרונות (והיתרונות!) של בישול איטי וארוך ויוסברו ההבדלים בין סוגי התבשילים השונים (קדרה/צלי/פויקה ועוד). נלמד איך להשתמש נכון בחומרי גלם לבישול ארוך ועל חלקי הבשר המתאימים לבישול מסוג זה.
תבשיל בקר עם פלפלים, פפריקה, רוטב עגבניות ותפו”א.
כרע עוף צלוי שמבושל בקדרה עם רוטב עגבניות, גרגירי חומוס והרבה תבלינים.
העבודה בסדנה מתבצעת בקבוצות של 3-4 משתתפים בכל שולחן; כל קבוצה מכינה כמעט את כל המנות שבתפריט כך שהמשתתפים מתנסים בכל טכניקות הבישול החשובות: גולש, קדרת עוף, נזיד עדשים ופאי רועים. מנת המאפה (צלי הודו בבצק עלים) מודגמת על ידי השף ואילו הקינוח יוכן לכלל הכיתה.
*יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!
**ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 18 ומעלה. צעירים יותר נדרשים לאישור מיוחד מראש.
רוצים לטעום כיף מסוג אחר?
מלאו את הפרטים הבאים ונחזור אליכם בהקדם
לקבלת הצעות מחיר, תפריטים לדוגמא ובכל שאלה/רעיון שיש לכם, אתם מוזמנים להתקשר אלינו 03-9795813 או להשאיר הודעה כאן.
WhatsApp us