fbpx

סדנת בישול חורפי

תאריכי הסדנאות הבאים

על הסדנה

  • משתתפים: עד 16 איש
  • משך הסדנה: 3-4 שעות
  • מחיר:

החורף כבר כאן ואין זמן מתאים יותר ללמוד להכין מנות שיחממו אתכם ואת היקרים לכם! הצטרפו אלינו לסדנה והתפנקו בבישול מושלם לשבת חורפית.
בסדנה זו ילמדו העקרונות (והיתרונות!) של בישול איטי וארוך ויוסברו ההבדלים בין סוגי התבשילים השונים (קדרה/צלי/פויקה ועוד). נלמד איך להשתמש נכון בחומרי גלם לבישול ארוך ועל חלקי הבשר המתאימים לבישול מסוג זה.

סדנת בישול חורפי (בשרי) – התפריט

  • גולש הונגרי עם תפוחי אדמה

    תבשיל בקר עם פלפלים, פפריקה, רוטב עגבניות ותפו”א.

  • קדרת עוף עם חומוס, עגבניות ועשבי תיבול

    כרע עוף צלוי שמבושל בקדרה עם רוטב עגבניות, גרגירי חומוס והרבה תבלינים.

  • נזיד עדשים עם כדורי בשר

  • פאי רועים אירי

  • מאפה של צלי הודו בבצק עלים עם רוטב יין אדום

  • לקינוח: בראוניז שוקולד

כיצד עובדים בסדנה?​

העבודה בסדנה מתבצעת בקבוצות של 3-4 משתתפים בכל שולחן; כל קבוצה מכינה כמעט את כל המנות שבתפריט כך שהמשתתפים מתנסים בכל טכניקות הבישול החשובות: גולש, קדרת עוף, נזיד עדשים ופאי רועים. מנת המאפה (צלי הודו בבצק עלים) מודגמת על ידי השף ואילו הקינוח יוכן לכלל הכיתה.

האותיות הקטנות

*יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!
**ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 18 ומעלה. צעירים יותר נדרשים לאישור מיוחד מראש.

רוצים לטעום כיף מסוג אחר?

מלאו את הפרטים הבאים ונחזור אליכם בהקדם

לקבלת הצעות מחיר, תפריטים לדוגמא ובכל שאלה/רעיון שיש לכם, אתם מוזמנים להתקשר אלינו 03-9795813 או להשאיר הודעה כאן.

דילוג לתוכן