fbpx

סדנת בישול מה בכופתאה?

תאריכי הסדנאות הבאים
  • התקשרו לפרטים

על הסדנה

  • משתתפים: עד 15 איש
  • משך הסדנה: 3-4 שעות
  • מחיר:

הכופתאות (או: כיסונים) הן כדורי בצק ממולאים; מבושלים, מאודים ולעתים מטוגנים. הן מוגשות כמנה ראשונה, כתוספת ואפילו כקינוח!
ניתן למצוא מגוון רב של כופתאות מתרבויות ועדות שונות; הן קלות להכנה, משביעות, טעימות ומסמלות בפשטותן את המטבח הביתי, העממי.

סדנת כופתאות – התפריט

  • קובה סולת ומרק סלק אדום

    כדורי בצק סולת במילוי בשר טחון מתובל, מבושלים במרק סלק. נלמד את הטכניקה של עבודה עם בצק סולת ומילוי הקובה.

  • גונדי פרסי

    כדורים אווריריים עשויים מקמח חומוס ובשר עוף טחון, מוגשים עם מרק ציר עוף צלול. נלמד את סוג הגונדי ואיך מכינים מרק עוף אמיתי!

  • טורטליני פטריות

    בן-הדוד של הרביולי האיטלקי, במילוי של בצל מוקפץ עם פטריות שמפניון ושיני שום צלויות. נלמד איך להכין בצק פסטה ואיך עובדים עם מכונת פסטה.

כיצד עובדים בסדנה?​

האותיות הקטנות

*יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!
**ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 18 ומעלה. צעירים יותר נדרשים לאישור מיוחד מראש.

רוצים לטעום כיף מסוג אחר?

מלאו את הפרטים הבאים ונחזור אליכם בהקדם

לקבלת הצעות מחיר, תפריטים לדוגמא ובכל שאלה/רעיון שיש לכם, אתם מוזמנים להתקשר אלינו 03-9795813 או להשאיר הודעה כאן.

דילוג לתוכן