ClickCease

סדנת בשרים - קרניבורים

תאריכי הסדנאות הבאים
להזמנת סדנה לחצו על תאריך
הקודם
הבא

על הסדנה

סדנת בשרים ייחודית ועשירה בניחוחות וטעמים לאוהבי הבשר.

סדנאות בשרים המכילות ידע מקצועי, טיפים וטכניקות מתקדמות.
לאוהבי הטעם הבשרי, אנו מציעים סדנאות בשרים על האש. במסגרת הסדנא, תוכלו ללמוד את סודות הגריל להכנת בשרים ברמה של שף. 

בנוסף, מי שמחפש את החוויה האמיתית של קרניבור, סדנת בישול קרניבורים היא הבחירה המושלמת. בסדנא תוכלו לחוות את הייחודיות בטעמים שיש לבשרים שאולי לא הכרתם.

הסדנה נפתחת בהרצאה מעמיקה של השף על נתחי הבקר השונים, הכרת סוגי בשר ולימוד של טכניקות עבודה ובישול עם בשר. בתום ההרצאה, יתנסו המשתתפים בהכנת מגוון עשיר של מנות. חלק מהמנות מוגשות במהלך הסדנה וחלקן בארוחה שבסופה.

* סדנת בשרים כשרה ומתאימה גם לקהל שומרי מסורת.

סדנת בשרים – התפריט​

  • צלעות בקר צלויות בתנור בבישול איטי

    עם תפו"א מדורה. פינוק השף

  • בורגרים

    הכנת המבורגוזה עם לחמניות DIY מוגש עם איולי ו"צ'יפס שבור". מכינים הכל.

  • וגאס סטייק סטריפס

    טאקוס. מוגש עם סלסת עגבניות שרופות.

  • נתח שייטל או נתח שיקאגו

    מינוט סטייק. עם סלטון עגבניות, פלפל חרפרף ובצל על ברוסקטה קלויה

  • סנייה

    חצילים מעושנים ,בשר, ירקות וטחינה עדינה

  • סלט טרי

    עגבניות ופטריות בויניגרט בלסמי

  • בומב שוקולד

    היברידיות מתוקה של סופלה וגאנאש שוקולד מריר

כיצד עובדים בסדנה?​

העבודה בסדנה מתבצעת בקבוצות של 3-4 משתתפים בכל שולחן; כל זוג מכין לפחות 2 מנות בשר מתוך המנות שבתפריט כך שהמשתתפים בסדנה מתנסים בכל הטכניקות החשובות בהכנת המנות.
בעוד שמנת הצלעות תודגם על ידי השף, כל קבוצה תכין את 4 המנות העיקריות: תבשיל בקר בסיידר תפוחים, מיני המבורגר (כולל לחמניות וצ’יפס!), רצועות בקר מוקפצות וסנייה. הסלט והקינוח יוכנו עבור כלל הכיתה.

האותיות הקטנות

*יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!
**ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 18 ומעלה. צעירים יותר נדרשים לאישור מיוחד מראש.

רוצים לטעום כיף מסוג אחר?

מלאו את הפרטים הבאים ונחזור אליכם בהקדם

לקבלת הצעות מחיר, תפריטים לדוגמא ובכל שאלה/רעיון שיש לכם, אתם מוזמנים להתקשר אלינו 03-9795813 או להשאיר הודעה כאן.

דילוג לתוכן