סדנת בשרים - קרניבורים
תאריכי הסדנאות הבאים
להזמנת סדנה לחצו על תאריך
צלעות בקר צלויות בתנור ברוטב ברביקיו חמוץ מתוק
צלייה של נתח אסאדו או פריים-ריב במרינדה ייחודית, במשך 4 שעות על חום נמוך. המנה מוגשת עם תפוחי-אדמה שנצלים בנפרד.
תבשיל בקר בסיידר תפוחי עץ
במנה זו ילמדו עקרונות התבשיל והקדרה. עקרונות אלו יאפשרו למשתתפים להכין בבית תבשילים וקדרות מכל סוג בעזרת כל מתכון/רעיון.
מיני המבורגר בלחמנייה ביתית, מוגש עם צ'יפס
נלמד מהם נתחי הבשר המתאימים להכנת המבורגר וכיצד מתבלים ומכינים את הקציצה. נכין גם לחמניות רכות, איולי וקטשופ ביתי. בנוסף נכין צ'יפס מתפוחי-אדמה טריים ב-2 טיגונים, לקבלת פריכות ואיכות מירבית.
רצועות בקר חריף בג'ינג'ר וברוקולי, מוגשות עם אורז לבן
נלמד איך מכינים מנה מוקפצת במטבח הביתי. המנה מורכבת מנתחי סינטה מיושנים במרינדה של סויה וברנדי, מוקפצים עם הרבה ג'ינג'ר ושום ומוגשים עם ברוקולי ואורז לבן.
סנייה עם בשר, חצילים מעושנים, עגבניות וטחינה
מנה של בשר בקר מתובל (ניתן להכין בבית גם עם כבש) שמוגש במחבת לוהטת עם חצילים ועגבניות קלויים. מעל הכל מוזגים טחינה ומגישים חם. זו מנה פשוטה להכנה ועשירה בטעם, שתמיד מצליחים ליישם בבית.
סלט טרי, עגבניות שרי ופטריות ברוטב בוויניגרט בלסמי
יחד עם מנות הבשר תמיד כדאי להגיש קצת ירקות טריים. הסלט מרענן ופותח את התאבון לאכול עוד בשר…
לקינוח: סופלה שוקולד חם
קינוח מנצח שטעים גם בגרסה חלבית וגם ללא מוצרי חלב. ניתן להכין אותו גם ללא קמח/גלוטן.