סדנת בשרים - קרניבורים
תאריכי הסדנאות הבאים
- 05/02/25
- 17/02/25
להזמנת סדנה לחצו על תאריך
סדנאות בשרים המכילות ידע מקצועי, טיפים וטכניקות מתקדמות.
לאוהבי הטעם הבשרי, אנו מציעים סדנאות בשרים על האש. במסגרת הסדנא, תוכלו ללמוד את סודות הגריל להכנת בשרים ברמה של שף.
בנוסף, מי שמחפש את החוויה האמיתית של קרניבור, סדנת בישול קרניבורים היא הבחירה המושלמת. בסדנא תוכלו לחוות את הייחודיות בטעמים שיש לבשרים שאולי לא הכרתם.
הסדנה נפתחת בהרצאה מעמיקה של השף על נתחי הבקר השונים, הכרת סוגי בשר ולימוד של טכניקות עבודה ובישול עם בשר. בתום ההרצאה, יתנסו המשתתפים בהכנת מגוון עשיר של מנות. חלק מהמנות מוגשות במהלך הסדנה וחלקן בארוחה שבסופה.
* סדנת בשרים כשרה ומתאימה גם לקהל שומרי מסורת.
עם תפו"א מדורה. פינוק השף
הכנת המבורגוזה עם לחמניות DIY מוגש עם איולי ו"צ'יפס שבור". מכינים הכל.
טאקוס. מוגש עם סלסת עגבניות שרופות.
מינוט סטייק. עם סלטון עגבניות, פלפל חרפרף ובצל על ברוסקטה קלויה
חצילים מעושנים ,בשר, ירקות וטחינה עדינה
עגבניות ופטריות בויניגרט בלסמי
היברידיות מתוקה של סופלה וגאנאש שוקולד מריר
העבודה בסדנת בישול בשר מתבצעת בקבוצות של 3-4 משתתפים בכל שולחן; כל זוג מכין לפחות 2 מנות בשר מתוך המנות שבתפריט כך שהמשתתפים בסדנה מתנסים בכל הטכניקות החשובות בהכנת המנות.
בעוד שמנת הצלעות תודגם על ידי השף, כל קבוצה תכין את 4 המנות העיקריות: תבשיל בקר בסיידר תפוחים, מיני המבורגר (כולל לחמניות וצ’יפס!), רצועות בקר מוקפצות וסנייה. הסלט והקינוח יוכנו עבור כלל הכיתה.
*יש להגיע לכל הסדנאות בנעליים סגורות ושטוחות ובשיער אסוף!
**ההשתתפות בסדנאות אפשרית מגיל 18 ומעלה. צעירים יותר נדרשים לאישור מיוחד מראש.
רוצים לטעום כיף מסוג אחר?
מלאו את הפרטים הבאים ונחזור אליכם בהקדם
לקבלת הצעות מחיר, תפריטים לדוגמא ובכל שאלה/רעיון שיש לכם, אתם מוזמנים להתקשר אלינו 03-9795813 או להשאיר הודעה כאן.
WhatsApp us