תאריך: 31/10/24 זמן: 17:30 - 20:30 שם הקטגוריה סדנה איטלקית חלבית סדנת בישול איטלקי חלבי – התפריט סלט פנצנלה מארץ המגף עם קרעי מוצרלה וקרוטוני ענק בתחמיץ בלסמי. סלט איטלקי קלאסי, פשוט ורענן בחומץ בלסמי וקרוטונים שנכין בסדנה. תבשיל פולנטה עם קרם פטריות יער ופטריות שמפניון צלויות ושבבי פרמז’ן. פולנטה עשירה וקרמית המשלבת קמח תירס ותירס גרגרים למרקם מושלם. ניוקי תפו”א ברוטב עגבניות ושקדים. כופתאות תפוחי אדמה אווריריות שנלמד להכין גם בבית ממוצרים טריים. רביולי במילוי בטטה צלויה ביין וגרמולטה. שימוש נוסף שייעשה בבצק הפסטה הוא בהכנת רביולי. המילוי יעשה מבטטות שנצלו בתנור והמנה תוגש ביין לבן מצומצם וגרדת לימון. ריזוטו פטריות ובטטה אחת ממנות הדגל של המטבח האיטלקי. נלמד להכין ריזוטו אל דנטה עם פטריות, בטטה ויין לבן. לקינוח: סופלה שוקולד קינוח פופולרי במיוחד. סיום מתוק הרשמה הזמנות לאירוע זה הסתיימו.