סדנה איטלקית חלבית
קטגוריותסדנה איטלקית חלבית
תאריך: 10/01/25
זמן: 09:30 - 12:30
שם הקטגוריה
תאריך: 10/01/25
זמן: 09:30 - 12:30
שם הקטגוריה
סלט איטלקי קלאסי, פשוט ורענן בחומץ בלסמי וקרוטונים שנכין בסדנה.
פולנטה עשירה וקרמית המשלבת קמח תירס ותירס גרגרים למרקם מושלם.
כופתאות תפוחי אדמה אווריריות שנלמד להכין גם בבית ממוצרים טריים.
שימוש נוסף שייעשה בבצק הפסטה הוא בהכנת רביולי. המילוי יעשה מבטטות שנצלו בתנור והמנה תוגש ביין לבן מצומצם וגרדת לימון.
אחת ממנות הדגל של המטבח האיטלקי. נלמד להכין ריזוטו אל דנטה עם פטריות, בטטה ויין לבן.
קינוח פופולרי במיוחד. סיום מתוק
WhatsApp us