עשרת הטיפים של פודסטפס לארגון אירוע!
בפודסטפס מועברות סדנאות בישול חווייתיות לימי גיבוש של עובדים. הסדנאות מיועדות לקבוצות קטנות וגדולות.
ניתן לארח בפודסטפס עד כ-90 משתתפים, וניתן גם לסגור כיתה לקבוצה אינטימית ופרטית.
את היצע התפריטים שלנו והעלויות השונות, ניתן לראות בהצעת מחיר שתשלח אליכם.
- כאשר אתם בוחרים את התפריט, חישבו על המנות שהמשתתפים ירצו לבשל ועל סוג הבישול אותו הם ישמחו ללמוד ולחוות, ונסו להימנע מבחירת התפריט בו אתם מעוניינים…
- בבחירת התפריט יש להתחשב בצמחונים/טבעונים/אלרגיים וכמובן ברמת הכשרות הנדרשת בקרב חברי הקבוצה שלכם. יש לנו פתרונות מצוינים עבור כולם ולכן חשוב לשתף אותנו מראש במאפייני המשתתפים.
- נשמח לשתף אתכם מניסיוננו הרב! שתפו אותנו בהתלבטויות, מחשבות ורעיונות לגבי אופי האירוע, מאפייני המשתתפים ובחירת התפריט, ואנו נדע לבנות אתכם את הסדנה המתאימה לקבוצה.
- רצוי לידע את המשתתפים שהם מוזמנים לסדנת בישול. הפתעות אינן מומלצות כיוון שהצלחת האירוע תלויה גם במכונות של האנשים לשתף פעולה ולבשל.
- לאכול או לא לאכול לפני הפעילות? במסגרת הסדנה מכינים ארוחה מגוונת, עשירה ומרובת מנות. ההכנה לוקחת בין שעתיים לשעתיים וחצי ולאחר מכן יושבים כולם לארוחה משותפת. אנו מגישים נשנושים בקבלת הפנים וחלק מהמנות הראשונות שמכינים, מוגשות במהלך הסדנה; אך חשוב לעדכן את העובדים כי מדובר בסדנת בישול שרק בסיומה תיערך הארוחה ולכן מומלץ לאכול את הארוחות הסדירות במהלך היום.
- אלכוהול – חופשי אך בחוכמה…! כוסות יין תוך כדי בישול אמנם מצטלמות נהדר בתכניות טלוויזיה, אך רחוקות מהמציאות. את היין אנו מגישים לקראת המחצית השנייה של מלאכת הבישול וזאת בכדי להקפיד שהבישול והעבודה המשותפת יהיו במרכז העשייה (מקום שהיין יכול לתפוס בקלות). לאחר שהשף יגיש את היין, השתייה תוגש באופן חופשי וללא הגבלה.
- הפוך את האירועים שלך לחוויות בלתי נשכחות עם שירותי בר הקוקטיילים המתוחכמים שלנו. הרם את האווירה עם מיקסולוגים מומחים שמעצבים קוקטיילים מעולים, המותאמים להעדפותיך.
בר קוקטיילים לאירועים הנייד מביא נופך של מעמד לכל אירוע, ומציע תפריט מגוון של משקאות ייחודיים ומועדפים קלאסיים. לטבול את האורחים שלך בעולם של טעם וסטייל, שבו כל לגימה היא חגיגה. בין אם מדובר במפגש תאגידי, חתונה או מסיבה פרטית, בר הקוקטיילים שלנו הוא התוספת המושלמת למי שמעריך את האומנות של המיקסולוגיה ואת האווירה של משקה עשוי היטב. הידד ליצירת זיכרונות שנשארים הרבה אחרי שהכוס האחרונה מורמת! - לבוש – העבודה נעשית במטבח מקצועי עם הרבה עשן וריחות. יש להגיע עם בגדים נוחים הניתנים לכיבוס בקלות ובטיחותיים לעבודה. חובה לעדכן את המשתתפים להגיע בנעליים סגורות ושטוחות.
- שילוב של תחרות בין קבוצות – "קרב סכינים" או סדנה בסגנון "שחק אותה שף", מוסיפים עניין ו"פלפל" לעשייה. יחד עם זאת, קונספט של תחרות אינו מתאים לכל קבוצה: אנו ממליצים למארגן הסדנה להתייעץ עם גורם נוסף שמכיר את המשתתפים, כדי להחליט האם פעילות כזו תתאים לאופי הקבוצה ולמטרות האירוע.
- כשהפעילות מסתיימת והטעמים מתפוגגים, תמונות הן מזכרת נפלאה לשמר את החוויה שעברתם. אנו מעודדים צילום תמונות במהלך הסדנה ולרוב גם מצלמים אתכם בוידאו. נשמח אם תצלמו גם אתם ותשתפו אותנו במייל ובפייסבוק בתמונות שצילמתם.