פאי שוקולד

מרכיבים:

150 מ”ל שמנת מתוקה 
75 מ”ל חלב 
150 גרם שוקולד מריר 
40 גרם ביצים טרופות

פאי שוקולד

הוראות הכנה:

  1. ממיסים ביחד שמנת, חלב ושוקולד במיקרוגל או על בן מארי (סיר על סיר) לגנאש. 
  2. כשהגנאש מתקרר מעט מוסיפים את הביצים לתערובת הומוגנית. 
  3. הרכבת הטארט: מוזגים את המלית לבצק אפוי אפייה עיוורת.
  4. אופים בתנור מחומם מראש 170 מעלות כ – 15 דקות או עד להתייצבות המלית.
  5. יש להקפיד לא לאפות יתר על המידה, מרכז הטארט צריך להראות רוטט (כאילו לא אפוי לגמרי).
  6. להגיש בטמפרטורת חדר או מקורר ומעטרים בקקאו מריר (לשבירת המתיקות)

שאלות על המתכון? השאירו פרטים ואנו נחזור אליכם בהקדם