פאי שוקולד
מרכיבים:
150 מ"ל שמנת מתוקה
75 מ"ל חלב
150 גרם שוקולד מריר
40 גרם ביצים טרופות

הוראות הכנה:
- ממיסים ביחד שמנת, חלב ושוקולד במיקרוגל או על בן מארי (סיר על סיר) לגנאש.
- כשהגנאש מתקרר מעט מוסיפים את הביצים לתערובת הומוגנית.
- הרכבת הטארט: מוזגים את המלית לבצק אפוי אפייה עיוורת.
- אופים בתנור מחומם מראש 170 מעלות כ – 15 דקות או עד להתייצבות המלית.
- יש להקפיד לא לאפות יתר על המידה, מרכז הטארט צריך להראות רוטט (כאילו לא אפוי לגמרי).
- להגיש בטמפרטורת חדר או מקורר ומעטרים בקקאו מריר (לשבירת המתיקות)