ראגו פטריות וקוויאר עדשים שחורות

מרכיבים:

2 חבילות פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
2 חבילות פטריות חורש חתוכים לרבעים
500 גרם עדשים שחורות מבושלות “אל דנטה”
6 בצלי שלוט חתוכים לשניים
ראש שיני שום קלופות שלמות
1/2 צ’ילי חתוך לקוביות קטנות
1/2 כוס יין
מלח/פלפל
אגוז מוסקט
בצל ירוק לקישוט ורענון

ראגו פטריות

הוראות הכנה:

1. בקדירה עם מעט שמן זית, מטגנים את בצלי שלוט, מוסיפים את שיני השום, הצ’ילי והג’ינג’ר.
2. מוסיפים את כל הפטריות ומקפיצים כ-10 דקות.
3. מוסיפים את הסויה, יין, מלח/פלפל ואגוז מוסקט, מוסיפים את העדשים השחורות, מקפיצים עוד חמש דקות במחבת.
4. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים!

שאלות על המתכון? השאירו פרטים ואנו נחזור אליכם בהקדם