שיפודי פרגיות במשרה ים תיכוני

מרכיבים:

פרגיות נקיות מסחוסים, עצמות חתוכות לקוביות בינוניות

למשרה:
1 כוס יין אדום יבש
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס חומץ בלסמי
1 כף סומק – תבלין סגול וחמוץ
1 כפית עלי תימין טריים
מעט מלח ופלפל שחור גרוס
2 כפות חרדל דיז’ון גרגירים
3 כפות סילאן (דבש תמרים)

שיפודי פרגיות

הוראות הכנה:

1. בקערה בינונית מערבבים היטב את כל חומרי המשרה, מכניסים פנימה את נתחי הפרגית ומשרים לפחות שעה.
2. משפדים לאחר מנוחה של שעה במרינדה וצולים על גריל או מחבת פסים.

שאלות על המתכון? השאירו פרטים ואנו נחזור אליכם בהקדם