שיפודי פרגיות במשרה ים תיכוני
מרכיבים:
פרגיות נקיות מסחוסים, עצמות חתוכות לקוביות בינוניות
למשרה:
1 כוס יין אדום יבש
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס חומץ בלסמי
1 כף סומק – תבלין סגול וחמוץ
1 כפית עלי תימין טריים
מעט מלח ופלפל שחור גרוס
2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
3 כפות סילאן (דבש תמרים)

הוראות הכנה:
1. בקערה בינונית מערבבים היטב את כל חומרי המשרה, מכניסים פנימה את נתחי הפרגית ומשרים לפחות שעה.
2. משפדים לאחר מנוחה של שעה במרינדה וצולים על גריל או מחבת פסים.