[vc_row][vc_column][ult_team img_hover_eft=”” team_member_align_style=”right” title_text_typography=”” name=”שף נועם שלו” pos_in_org=”שף קונדיטור”]נועם החל את לפתח את אהבתו למטבח בחיל הים והעביר את הימים הארוכים בים בלימוד והתנסות במטבח הספינה. את הקריירה המקצועית שלו, הוא התחיל בלימודי קונדיטוריה בישראל ומהר מאוד הבין שבמטבח נמצא עתידו.

ביחד עם עינת, אחותו הגדולה, הם הקימו את Foodsteps כמרכז הדרכות hands-on.
כדי להתמקצע בתחום, עזב נועם ללונדון ולמד ב- leiths – school of food and wine.
לאחר שלוש שנים, כשהשלים את הלימודים, חזר לפודסטפס.

כיום, נועם הוא אחד הבעלים של Foodsteps. הוא מדריך בעיקר קורסים מקצועיים ומתרכז בהפעלת קבוצות גדולות.

נועם מתמחה בבישול צרפתי מודרני, קונדיטוריה ויין.[/ult_team][/vc_column][/vc_row]