ClickCease
קטגוריות
ספר המתכונים

ברוסקטה עם חזה עוף צלוי באיולי

ברוסקטה עם חזה עוף צלוי באיולי

מרכיבים:

פרוסות בגט בעובי 1 ס"מ, מרוחות
במעט שמן זית וקלויות בתנור (180 מעלות עד הזהבה)
1 פרפר חזה עוף טרי ונקי משומן וגידים
מלח ופלפל שחור גרוס
מעט שמן זית
מעט פפריקה מתוקה
4 שיני שום כתושות

המצרכים למטבל איולי:

2 חלמונים
2 כפות חומץ בן יין לבן
½-1 כוס שמן חצי חצי (רגיל ושמן זית)
מלח לפי הטעם
2 כפיות חרדל
2 שיני שום כתושות

ברוסקטה

הוראות הכנה:

  1. בקערה בינונית, מערבבים מעט שמן זית את כל חומרי התיבול לחזה העוף, מוסיפים את העוף ומניחים בצד לחצי שעה.
  2. מחממים מחבת צלייה לחום גבוה וצולים את חזה העוף משני הצדדים עד שהוא שחום ומוכן, מוציאים החוצה ומניחים להתקרר. חותכים לרצועות דקות ומחכים שהאיולי יהיה מוכן ואז מערבבים.
  3. לאיולי: מערבבים חלמונים, חומץ, מלח, וחרדל. תוך כדי ערבוב מהיר, מזרזפים את השמן. מתקנים תיבול, מלח ופלפל.
  4. מאחדים בין האיולי והעוף.
  5. בסמוך לארוחה מניחים את הברוסקטות על צלחת הגשה ועל כל ברוסקטה מניחים מעט מתערובת העוף ומעל עלה יפה של רוקט ומגישים.

שאלות על המתכון? השאירו פרטים ואנו נחזור אליכם בהקדם

    [recaptcha]

    דילוג לתוכן