פוקאצ’ינות עם ירקות אנטיפסטי ומוצרלה

פוקאצ’ינות עם ירקות אנטיפסטי ומוצרלה מרכיבים: 1 ק”ג קמח 3 כפות סוכר 3 כפות שמרים יבשים 680 מ”ל מי-ברז 2 כפות מלח דק לטופינג: 2 פלפלים צבעוניים (חתוך לקוביות) 1 בצל סגול (קוביות קטנות) 4 שיני שום פרוסות דק 2…

שיפודי חזה עוף – טיחואנה סטייל (ברוטב...

שיפודי חזה עוף – טיחואנה סטייל (ברוטב מולה) מרכיבים: חזה עוף- חתוך לנתחים ומשופד על שיפודי עץ 1/4 כוס שמן 5 שיני שום קצוצות 1 בצל גדול קצוץ 1 ענף סלרי קצוץ 1 גזר מקולף ומגורר על פומפיה גסה קורט…

קרמבו קל להכנה

קרמבו קל להכנה מה מבשר את בוא החורף? הגשם? גם. אבל בעיקר… הקרמבו! הקרמבו נולד בדנמרק לפני כמאתיים שנה ועשה עלייה לישראל לפני כ-50 שנה ביוזמת מספר קונדיטורים. הוא נחשב לממתק עממי פופולרי המהווה תחליף לגלידה בחודשי החורף הקרים…. אופן אכילת הקרמבו הוא…

קרפ סוזט ברוטב תפוזים

קרפ סוזט ברוטב תפוזים מרכיבים: 225 גרם ביצים 60 גרם אבקת סוכר 240 מ”ל חלב סויה 225 גרם קמח לחם 480 מ”ל שמנת צמחית 1 כף שמן 1 כפית תמצית וניל קורט מלח לרוטב התפוזים: 100 גרם סוכר 200 גרם…

שיפודי פרגיות במשרה ים תיכוני

שיפודי פרגיות במשרה ים תיכוני מרכיבים: פרגיות נקיות מסחוסים, עצמות חתוכות לקוביות בינוניות למשרה: 1 כוס יין אדום יבש 1/4 כוס שמן זית 1/4 כוס חומץ בלסמי 1 כף סומק – תבלין סגול וחמוץ 1 כפית עלי תימין טריים מעט…

תבשיל בקר בקארי אדום ובוטנים

תבשיל בקר בקארי אדום ובוטנים מרכיבים: 1 ק”ג בשר פרוס דק 3 בצלים חתוכים ל- 6 יחידות 5 כוסות ציר עוף 1 כוס חלב קוקוס 1 כוס בוטנים קלויים וטחונים 2 כפות לימון סחוט קורט ציפורן, זרעי כוסברה וקינמון טחונים…

ראגו פטריות וקוויאר עדשים שחורות

ראגו פטריות וקוויאר עדשים שחורות מרכיבים: 2 חבילות פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים 2 חבילות פטריות חורש חתוכים לרבעים 500 גרם עדשים שחורות מבושלות “אל דנטה” 6 בצלי שלוט חתוכים לשניים ראש שיני שום קלופות שלמות 1/2 צ’ילי חתוך לקוביות קטנות…

נתחוני חזה עוף מושחר מוגש עם סלט קינואה...

נתחוני חזה עוף מושחר, מוגש עם סלט קינואה מרכיבים: 2 חזה עוף 300 גרם קינואה לבנה 1 פלפל מכל סוג (אדום, ירוק) 3 בצלים ירוקים 4 גזרים מגוררים בפומפייה 200 גרם צימוקים קצוצים 2 לימונים חומץ בן יין לבן שמן…

קציצות דגים ברוטב ירקות שורש ויין לבן

קציצות דגים ברוטב ירקות שורש ויין לבן מרכיבים: 2 גזרים – חתוכים לקוביות קטנות 2 בצלים קטנים – חתוכים לקוביות קטנות 2 גבעולי סלרי – חתוכים לקוביות קטנות 2 כוסות יין 2 עלי דפנה 6 יח׳ פלפל אנגלי 2 ליטר…

הפלאפל של פודסטפס

הפלאפל של פודסטפס מרכיבים:  4 כוסות חומוס שהושרה לפחות 12 שעות במי ברז 3 שיני שום כתושות 1/2 פלפל ירוק חריף 1 בצל סגול חתוך גס 1/2 זר כוסברה מופרדת מהגבעולים 1/2 זר פטרוזיליה מופרדת מהגבעולים 1 כפית של כמון…